ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα φύγουν γονατιστοί»

Παλμό και στήριξη από όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ζητά ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης και οι οπαδοί θα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο στον αγώνα. Το ΓΣΠ πρέπει να είναι καμίνι ώστε οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν δίπλα τους το δωδέκατο παίκτη της ομάδας, και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αναλυτικά:

«Την Πέμπτη λοιπόν καλούμαστε να γράψουμε ΞΑΝΑ ιστορία. Για άλλη μια φορά πρέπει να πάρουμε την νίκη εμείς μέσα στο Γ.Σ.Π. Εδώ που τα μπάτζετ και τα ονόματα δεν παίζουν κανένα ρόλο, εδώ που μπροστά στο γαλαζοκίτρινο φαινόμενο το 2012 υποκλίθηκε όλη η Ευρώπη. Η ιστορία γράφετε στο γήπεδο και όχι στον καναπέ και στην τηλεόραση. Ο κάθε ένας από εμάς θα βάλει το δικό του λιθαράκι έτσι ώστε ο Θρύλος να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης!

Την Τετάρτη μόλις πέσει ο ήλιος η πόλη θα βρίσκεται στον δικό μας ρυθμό με ένα pre - game πάρτι από τα παλιά, με το κρέας να ψήνεται και το αλκοόλ να ρέει άφθονο, με ΑΠΟΕΛίστικη διάθεση και συνθήματα θα σπάμε τη σιωπή της πρωτεύουσας.

Ξημερώνει Πέμπτη και σίγουρα το σώμα όλων μας θα είναι κάπου άλλου αλλά η ψυχή μας θα βρίσκεται στο γήπεδο τραγουδώντας στον παλμό του τυμπάνου! Από νωρίς παίρνουμε τα δίκυκλα μας και κατακλύζουμε τον σύνδεσμο για γερό ζέσταμα και αναχωρούμε όλοι μαζί προς το νότιο πέταλο για να ζωντανέψουμε ξανά την κόλαση. Από γρήγορα παίρνουμε τις θέσεις μας, ετοιμάζουμε τα χαρτόνια μας και ακολουθάμε πιστά τα παιδιά του Παν.Συ.Φι. για άλλη μια φορά για να παραμιλάνε όλοι. Ο οργανωτής θα δίνει το σύνθημα και θα τον ακολουθάμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως πιστά! Ακόμη και αν τα βρει σκούρα η ομάδα εμείς θα τους ανοίξουμε τον δρόμο για την ανατροπή, χωρίς ξενέρα και χωρίς μουρμούρα.

Όποιος δεν το πιστεύει λοιπόν ας κάτσει σπίτι τους. Την Πεμπτή οι 11 βάσκοι θα φύγουν γονατιστοί και η 23η Φεβρουαρίου θα στιγματίσει για πάντα την ζωή τους. Από την πρώτη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Οι αποδοκιμασίες και η φωνή μας θα τρυπήσει τα στομάχια τους! Ενωμένοι λοιπόν σε ανατολική, δυτική και νότια με ένα μοναδικό στόχο: Στείλτε τους στον αγύριστο!».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X