ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δαρμένη, πληγωμένη, κουρασμένη

Άσχημα τα πράγματα για την Μπιλμπάο που πραγματοποίησε ακόμη μια τραγική εκτός έδρας εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 από την Βαλένθια. Εκτός από την κακή ψυχολογία οι Βάσκοι πιθανότατα θα έρθουν και με σημαντικότατες απουσίες στην Λευκωσία.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού. Συγκεκριμένα άφησε εκτός τους Μπαλενζιάγκα, Αντούριθ, Γουίλιαμς, και Ετξέιτα.

Οι συνθήκες του αγώνα όμως δεν του επέτρεψαν τελικά να πετύχει τον στόχο του. Ο Νάνι στο 13’ έβαλε την Βαλένθια μπροστά στο σκορ. Στο 30’ ήρθαν τα πρώτα προβλήματα για τον Βαλβέρδε αφού ο βασικός του κεντρικός αμυντικός ο Λαπόρτ, τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή και στην θέση του μπήκε ο Ετξέιτα. Στο 45+1’ έγινε και το 2-0 με τον Ζάζα να είναι αυτός που σκοράρε.

Ο Βαλβέρδε βλέποντας την ομάδα του να χάνει και τα σχέδια του να πηγαίνουν στράφι αναγκάστηκε να ρίξει μέσα τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε να ξεκουράσει. Έτσι στο 53’ πέρασαν στο παιχνίδι ο Αντούριθ και ο Γουίλιαμς προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα. Στο 57’ ο αγώνας έγινε πραγματικός εφιάλτης για τον Βαλβέρδε αφού ο Αντούριθ ένιωσε ενοχλήσεις πίσω στο πόδι του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να αφήσει την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Έτσι η Μπιλμπάο χωρίς να καταφέρει να σκοράρει κάποιο γκολ δέχθηκε μια επώδυνη ήττα.

Η ομάδα του Βαλβέρδε έρχεται κουρασμένη και πληγωμένη στην Λευκωσία και είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT