ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να βρει τα κίνητρα

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού και της Λευκωσίας θα αναμετρηθούν σε ένα αγώνα ιδιαίτερα κρίσιμο ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ένας αγώνας που κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος και έγινε ακόμη δυσκολότερος για τον ΑΠΟΕΛ μετά το αποτέλεσμα της Πέμπτης.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν καλείται να βάλει την ομάδα του σε ρυθμούς πρωταθλήματος και να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν για λίγο τον επαναληπτικό απέναντι στην Μπιλμπάο. Είναι ξεκάθαρο ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ την Δευτέρα θα είναι μια πιθανή έλλειψη κινήτρων από τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό προκύπτει από γεγονός ότι λίγες μόλις μέρες πριν ο ΑΠΟΕΛ είχε βάλει ένα λιθαράκι για τον άθλο που θα προσπαθήσει να πετύχει λίγες μέρες μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Έτσι ο Δανός τεχνικός πρέπει να δώσει τα κατάλληλα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να δώσουν τα πάντα απέναντι στην ΑΕΛ και να πάρουν την νίκη μέσα στην έδρα τους. Αρχικά πρέπει να τους θυμίσει ότι η Ευρώπη, και συγκεκριμένα το Champions League, περνά μόνο μέσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης ο Τόμας Κρίστιανσεν έδειξε ότι είναι δίκαιος προπονητής που εκτιμά την δουλειά των ποδοσφαιριστών του και τους ανταμοίβει με λεπτά συμμετοχής όταν τα αξίζουν. Έτσι και την Δευτέρα αυτοί που θα αγωνιστούν θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό, έτσι ίσως κερδίσουν και μια θέση στον αγώνα της Πέμπτης, ένα αγώνα που οποιοσδήποτε θα ήθελε να αγωνιστεί. Τέλος οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πρέπει να αφουγκραστούν την επιθυμία του κόσμου τους πρώτα για νίκη απέναντι στην ΑΕΛ και σε μεταγενέστερο στάδιο για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή την επιθυμία αναμένεται ότι οι οπαδοί της ομάδας θα την εκφράσουν και με την έντονη παρουσία τους στον αγώνα της Δευτέρας.

Καταληκτικά ο αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες, ιδιαιτερότητες τις οποίες ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να διαχειριστούν ανάλογα. Αν ο ΑΠΟΕΛ παρουσιαστεί σοβαρός και παθιασμένος για την νίκη τότε οι πιθανότητες για να ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα από την κορυφή αυξάνονται.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση