ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο κόσμος και η δυναμική

Ο ΑΠΟΕΛ είναι από χθες στην Κύπρο και έχει μπει στην τελική ευθεία για τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας απέναντι στην ΑΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας με νίκη θα ανοίξουν την ψαλίδα από τους Λεμεσιανούς στους 8 βαθμούς και ουσιαστικά θα αποκτήσουν μεγάλο πλεονέκτημα στην υπόθεση τίτλος. Ωστόσο το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι.

Ένας σημαντικός παράγοντας που ίσως παίξει ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα είναι ο παράγοντας κόσμος. Είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής στα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ η προσέλευση του κόσμου ήταν απογοητευτική αφού πολλές φορές ούτε καν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν έρχονταν γήπεδο. Την Δευτέρα τα πράγματα επιβάλλεται να είναι διαφορετικά. Είναι καθήκον του κάθε ΑΠΟΕΛίστα να στηρίξει την ομάδα του τώρα που τον χρειάζεται περισσότερο.

Ένα γεμάτο ΓΣΠ μπορεί να δημιουργήσει απίστευτη δυναμική και να δώσει δύναμη και πάθος στους ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για να κερδηθεί ένα ντέρμπι και είναι γι’ αυτό που ο κόσμος πρέπει να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο. Μάλιστα ειδικά τώρα που οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες η παρουσία του κόσμου αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ο κόσμος με την παρουσία του είναι αυτός που πρέπει να κάνει τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να ξεχάσουν έστω και προσωρινά τον επαναληπτικό της Πέμπτης. Δείχνοντας ο κόσμος ότι διψά για την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ θα ωθήσει με το πάθος του και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Εξάλλου ο παράγοντας κόσμος πάντα έπαιζε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες όσο αφορά την μέρα διεξαγωγής του αγώνα καθώς και κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ίσως αποτελέσουν αποτρεπτικό παράγοντα για πολύ μεγάλη προσέλευση. Παρόλα αυτά οφείλουν όσοι μπορούν να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα προκειμένου να της δώσουν την απαραίτητη δυναμική. Το πόσο πολύ ο ΑΠΟΕΛ θα θέλει την νίκη την Δευτέρα θα φανεί και από την παρουσία του κόσμου.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT