ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν θα είναι θαύμα»

Ο Χρήστος Κόντης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη «Pressing».Ο Ελλαδίτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο «Σαν Μαμές» κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αναλυτικά:

«Όταν έβαλε το γκολ ο Γιώργος Εφραίμ μου έφερε μεγάλη έκπληξη. Χάρηκα πάρα πολύ γιατί το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι το χθεσινό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα είναι πολύ καλό. Οι  ομάδες του Βαλβέρδε παίζουν πάντα καταπληχτικό ποδόσφαιρο. Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό.

Φαινόταν ότι το παιχνίδι κυλούσε όμορφα για τη Μπιλμπάο όμως ξαφνικά όλα ανατράπηκαν. Τα δυο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ σημαντικά. Ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε πάρα πολλή πίεση στο χθεσινό παιχνίδι όμως στάθηκε όρθιος. Όλα αυτά τα χρόνια το DNA της ομάδας έχει αλλάξει. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει μια άλλη δυναμική, δεν είναι τίποτα τυχαίο. Η ομάδα έκτισε από τις προηγούμενες πορείες και συνεχίζει».

Για τον επαναληπτικό της Πέμπτης

«Τα παιδιά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, πρέπει να κοιτάξουν στα μάτια τη Μπιλμπάο και με τη βοήθεια του κόσμου νομίζω ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Νομίζω ότι είναι εφικτό. Λυών, Κοπεγχάγη, Βίσλα, είναι πάρα πολλά τα αποτελέσματα που μπορώ να θυμηθώ. Θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί και δεν θα είναι θαύμα αν τα καταφέρει.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση