ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με πάθος και συγκέντρωση

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ισπανίας των τελευταίων χρόνων. Μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που διακρίνεται για την μαχητικότητα της και την πολύ καλή τακτική της. Μάλιστα το γήπεδο της «Σαν Μαμές» είναι στην κυριολεξία κάστρο.

Η Μπιλμπάο τη φετινή χρονιά έχει μόνο μια ήττα στο Ισπανικό πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο της. Μάλιστα η μοναδική ομάδα που την κέρδισε ήταν η Μπαρτσελόνα των ΜΣΝ. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολη και θα πρέπει, όλη η ομάδα να δουλέψει σκληρά και οργανωμένα για το καλύτερο. Το πάθος και η απόλυτη συγκέντρωση είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα το φαβορί για την αναμέτρηση είναι η Μπιλμπάο, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι έτοιμοι για το καλύτερο.

Στα αγωνιστικά νέα τα πάντα δείχνουν πως ο Κρίστιανσεν δεν θα έχει στην διάθεση τους τρεις ποδοσφαιριστές. Αρχικά ο Κάνιας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αγωνίστηκε στο Europa League με τα χρώματα της Αστάνα. Έπειτα οι Μπαράλ και Μιλάνοφ δεν έχουν προπονηθεί μέχρι στιγμής κανονικά. Ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει για τον Μιλάνοφ καθώς αποτελεί παίκτη κλειδί και στη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του. Ακόμη και αν προπονηθεί κανονικά ο Βούλγαρος δεν μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα της Πέμπτης, καθώς μια υποτροπή και νέος τραυματισμός του Μιλάνοφ θα στερήσουν πολλά στον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X