ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγίες για το Σαν Μαμές

Η Αστυνομία Κύπρου με δελτίο τύπου δίνει πληροφορίες στους φίλους του ΑΠΟΕΛ που θα μεταβούν στο Μπιλμπάο για τον αγώνα με την Αθλέτικ. Αναλυτικά:

«Νόμοι και κανονισμοί που πρέπει να γνωρίζουν οι κύπριοι που θα επισκεφθούν το Μπιλμπάο και το Στάδιο «SΑΝ ΜΑΜΕΣ»

Οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν το Μπιλμπάο για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα ATHLETIC BILBAO – ΑΠΟΕΛ, για το Europa League, που θα γίνει στο στάδιο SΑΝ ΜΑΜΕΣ στις 16 Φεβρουαρίου 2017, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:


1. Την ευθύνη για την της ασφάλεια των φίλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ στην πόλη και το στάδιο SΑΝ ΜΑΜΕΣ στο Μπιλμπάο, θα έχει η Αστυνομία των Βάσκων, σε συνεργασία με τις αρχές ασφάλειας του σταδίου.

2. Οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ, που θα φτάσουν με πούλμαν και μικρά λεωφορεία στην πόλη του Μπιλμπάο από άλλες πόλεις της Ισπανίας και των γειτονικών χωρών για τον αγώνα, καλούνται όπως μεταβαίνουν απευθείας στο στάδιο.

3. Οι είσοδοι του σταδίου για τους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ είναι οι 20 και 21.

4. Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, επιθυμούν να μεταβούν στο στάδιο με το μετρό, παρακαλούνται να συμβουλευτούν το πιο κάτω σχεδιάγραμμα δρομολογίων του μετρό της πόλης και να αποβιβαστούν στον σταθμό SAN MAMES.

5. Η Αστυνομία παρακαλεί όπως όσοι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα χρησιμοποιήσουν ιδιωτικά οχήματα, να σταθμεύουν στις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης του σταδίου.

6. Όσοι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα μεταβούν στο στάδιο με πούλμαν τα οποία θα διατεθούν από τον τουριστικό πρακτορείο TRAVELNET, πρέπει να φτάσουν στο γήπεδο έγκαιρα.

7. Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα μεταβούν στο στάδιο με το ΤΡΑΜ θα πρέπει να πάρουν αυτό που κάνει τη διαδρομή Atxuri και φτάνει στο La Casilla, και να αποβιβαστούν στη στάση San Mames.

8. Για τους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούν να συναντηθούν σε συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της πόλης, η Αστυνομία του Μπιλμπάο συστήνει την πλατεία MOYUA η οποία είναι στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση 1000 μέτρα από το στάδιο. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια.

9. Η αναχώρηση από την πλατεία για το γήπεδο με τα πόδια θα είναι 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ φαίνεται στο σχεδιάγραμμα που ακολουθεί με έντονο μπλε χρώμα. Η πεζή πορεία των φίλων του ΑΠΟΕΛ θα γίνει με τη συνοδεία της Αστυνομίας των Βάσκων.

10. Χώροι οπαδών γηπεδούχου ομάδας την ημέρα του αγώνα, όπου υπάρχουν πολλές μπυραρίες, εστιατόρια. Οι δρόμοι αυτοί σηματοδοτούνται με το σύμβολο του τετραγώνου στο πιο πάνω σχεδιάγραμμα.

11.Στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, συστήνεται να αποφεύγουν τους χώρους του σταδίου που φαίνονται σηματοδοτημένοι με το σύμβολο του κύκλου στο πιο πάνω σχεδιάγραμμα, αφού σε αυτούς συχνάζουν επικίνδυνοι οπαδοί της Athletic Bilbao (Luis Briñas st. and 16 of María Díaz de Haro st. )

12.Το στάδιο ανοίγει για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (19:00). Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ δυνατό να χρειαστεί να παραμείνουν στο στάδιο έως και 30 λεπτά περίπου. Κερκίδα φίλων ΑΠΟΕΛ

13.Σημαίες και πανό άλλων ομάδων, προσβλητικού, αισχρού και πολιτικού περιεχομένου δεν θα επιτρέπεται να περάσουν εντός του σταδίου και θα κατάσχονται.

14.Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Η Αστυνομία και οι αρχές του Σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά.

15.Η μέθη, η μεταφορά κατοχή, και η χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων τόσο στην πόλη του Μπιλμπάο, όσο και στο στάδιο, δεν επιτρέπονται. Συστήνεται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για οποιαδήποτε αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

16.Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών εύφλεκτων υλικών. Επίσης απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

17.Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του Σταδίου και οποιουδήποτε στην πόλη.

18.Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του Σταδίου.

19.Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

20.Το κάπνισμα στους χώρους του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

21.Η μεταφορά τυμπάνων στο στάδιο δεν επιτρέπεται.

22.Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

23.Τόσο στους χώρους συγκέντρωσης των φίλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ στην πόλη του Μπιλμπάο, όσο και στους χώρους του σταδίου ένστολα μέλη της Αστυνομίας των Βάσκων, θα βρίσκονται συνέχεια στην διάθεση σας.

24.Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία του Μπιλμπάο, παρακαλείται να χρησιμοποιήσει τον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Η Κυπριακή Αστυνομία και η Αστυνομία των Βάσκων στο Μπιλμπάο, εύχονται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ καλή διαμονή, να έχουν ένα ευχάριστο ταξίδι και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X