ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O «νόμος» του Καμπ Νου (vid)

Άνετα κι ωραία πέρασε το απόγευμά της η Μπαρτσελόνα! Παρά το ότι είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν… μάσησε και επικράτησε εύκολα 3-0 της Μπιλμπάο μπροστά σε παραπάνω από 80.000 κόσμου στο «Καμπ Νου».

Με αυτό το αποτέλεσμα οι μπλαουγκράνα έφτασαν τους 45 βαθμούς και είναι στο -1 από την πρωτοπόρο και «αφεντικό» Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι παίκτες του Βαλβέρδε έδειξαν… καρδιά μέσα στη Βαρκελώνη και άγχωσαν για τα καλά τους αντιπάλους τους στα πρώτα λεπτά. Ο Ραούλ Γκαρθία, όμως, σημάδεψε δοκάρι μόλις στο 3’, ενώ λίγο αργότερα ο Ινιάκι Γουίλιαμς σημάδεψε μόλις άουτ, από το ύψος του πέναλτι. Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ικανοί να πάρουν αποτέλεσμα, ήρθε το… σοκ. Στο 18’ ο Νεϊμάρ γύρισε για τον Αλκάθερ κι αυτός άνοιξε το σκορ… Κι αφού οι Βάσκοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες (είτε γιατί αστοχούσαν στις προσπάθειές τους, είτε γιατί ο Τερ Στέγκεν… δήλωνε «παρών»), ήρθε ο Μέσι –με βοήθεια- να… τελειώσει οριστικά την υπόθεση νίκη. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, λοιπόν, ο Λέο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από πλάγια θέση, ο Ιραϊθόθ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του(!) και τόσο… απλά έγινε το 2-0.

Η αλήθεια είναι πως στο δεύτερο μέρος δεν βγήκαν πολλές φάσεις, η Μπιλμπάο δεν είχε δυνάμεις για να απειλήσει την Μπάρτσα και τελικώς στο 67’ ο Βιδάλ έβαλε το… κερασάκι στη τούρτα. Με υπέροχο σόλο και σουτ με το αριστερό, ο δεξιός μπακ των Καταλανών χρίστηκε σκόρερ κι έδωσε σύνθημα πανηγυρισμών για τρίτη φορά απόψε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αλέις Βιδάλ, Πικέ (46' Μαστσεράνο), Ουμτιτί, Ματιέ, Αντρέ Γκόμες, Ραφίνια (54' Ράκιτιτς), Αρντά Τουράν, Μέσι (64' Σέρτζι Ρομπέρτο), Νεϊμάρ, Πάκο Αλκάθερ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραιθόθ, Ντε Μάρκος, Γεράι Άλβαρεθ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ (59' Μπενιάτ), Ιτουράσπε, Ραούλ Γκαρθία (74' Εράσο), Λέκουε (52' Αντούριθ), Μουνιαΐν, Ινιάκι Γουίλιαμς

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X