ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από ρεζέρβα, πολυεργαλείο

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Νικόλας Ιωάννου πήρε φανέλα βασικού για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα ο Ιωάννου αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας δίπλα από το Γιώργο Μερκή και σε γενικές γραμμές τα πήγε αρκετά καλά.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον 21χρονο, ο οποίος πάει να εξελιχθεί σε ένα πολυεργαλείο από το πουθενά. Ο πιτσιρικάς άρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και απέδειξε ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Το «σκουλλούι» δούλεψε σκληρά, έδειξε υπομονετικότητα και είδε τους κόπους του να ανταμείβονται.

Είναι αξιοσημείωτο πως στις δυο προηγούμενες περιόδους ο Ιωάννου κατέγραψε συνολικά μόλις οκτώ συμμετοχές (τέσσερις σαν βασικός) στο πρωτάθλημα. Φέτος έχει καταγράψει ήδη τέσσερις συμμετοχές και απομένουν άλλοι 17 αγώνες.

Ο Ιωάννου θα πρέπει να προχωρήσει με την ίδια επιτυχημένη συνταγή και στη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και να προσπαθεί να βελτιώνεται καθημερινά.

Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνει προσγειωμένος και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα καβαλήσει το καλάμι γιατί έχει ποδοσφαιρική παιδεία, την οποία απέκτησε αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT