ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περιμένει τον Μπαράλ! (vid)

Η πρόταση προνοεί εξάμηνο δανεισμό με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν δικαίωμα για να ανανεώσουν την συνεργασία τους για ένα ακόμα χρόνο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.24sports.com.cy ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση στον 33χρονο Ισπανό επιθετικό Νταβίντ Μπαράλ. Η πρόταση προνοεί εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν δικαίωμα για να ανανεώσουν την συνεργασία τους για ένα ακόμα χρόνο.

O Μπαράλ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο, δυνατό ποδοσφαιριστή που παίζει ως περιφερειακός επιθετικός και στα δύο άκρα, με τεράστιες εμπειρίες από την Primera Division, στην Σπόρτινγκ Χιχόν, τη Λεβάντε και την Γρανάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε για το θέμα αυτό, τον έμπειρο παίκτη θέλει διακαώς ο Τόμας Κρίστιανσεν αφού τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά και είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σημαντικά.

Η καριέρα του

Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Ρεάλ και μετά από ένα εξαιρετικό πέρασμα από τη Φουενλαμπράδα στη γ’ Ισπανίας , δεν κατάφερε να χτυπήσει την πόρτα της πρώτης ομάδας και κατέληξε στη Χιχόν το 2007. Ήταν όμως ήδη 23 ετών και έπρεπε να αποδείξει πολλά και πράγματι βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο μετά από δέκα χρόνια στην Primera Division, σημειώνοντας 11 γκολ σε 32 ματς!

Στα 24 του, λοιπόν, και με τη φανέλα της Χιχόν έπαιρνε το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και για τρία χρόνια στη σειρά έβαζε το λιθάρι του για να σώσει τη Χιχόν. Τη σεζόν 2007-08 σκοράρει δέκα φορές σε 35 ματς πρωταθλήματος. Συνολικά σε 41 συμμετοχές είχε 14 γκολ και 5 ασίστ! Η Χιχόν σώθηκε χάρη στη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής, στην οποία ο Μπαράλ ισοφάρισε στο 58’ την Ουέλβα!

Κι όλα αυτά στην πρώτη του σεζόν, σε ομάδα που σκόραρε αραιά και έπρεπε να ανταγωνιστεί τον Μπίλιτς για τη μοναδική θέση επιθετικού της ομάδας. Την επόμενη χρονιά έχει μικρότερη συνεισφορά, αλλά είναι και πάλι βασικό στέλεχος με 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τέσσερα γκολ. Τη σεζόν 2010-11 είναι ξανά εκ των βασικών επιλογών, με 35 συμμετοχές, έξι γκολ και δύο ασίστ, ενώ την επόμενη χρονιά βελτιώνει τα στατιστικά του με εννέα γκολ και δύο ασίστ σε 32 αγώνες. Στα 29 του θεωρείται πλέον παίκτης για το βήμα παραπάνω και παρά το ότι θεωρείται εκ των κορυφαίων γηγενών επιθετικών του πρωταθλήματος, τον αρπάζει μία τουρκική ομάδα, η Ορντουρσπόρ. Στην Τουρκία δεν εντυπωσιάζει, πετυχαίνει τέσσερα γκολ και έχει τέσσερις ασίστ σε 29 επίσημα παιχνίδια, ωστόσο δεν κάνει το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να πουληθεί στη Λεβάντε, όπου μέσα σε δύο χρόνια παίζει 74 φορές και σκοράρει 21 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2015 επέλεξε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την ΑΛ Ντάφρα στην οποία δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και έμεινε ελεύθερος το Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Γρανάδα με 22 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Είναι 33 χρονών αλλά δεν έχει τραυματισμούς. Ως παίκτης είναι δυναμικός (δέχεται σωρεία κίτρινων καρτών), σκοράρει συνήθως από κοντά, αλλά έχει και την ντρίμπλα που απαιτείται!

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση