ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κριτική και μηδενισμός…

Η απώλεια κόντρα στον Ερμή θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για τον ΑΠΟΕΛ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

Γιώργος Λογίδης

Γιώργος Λογίδης

Πλήρωσε τα λάθη, την αδράνεια του και τη λανθασμένη προσέγγιση του αγώνα και των δυσκολιών του, για μεγάλη χρονική διάρκεια ο ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό μέτρησε δύο χαμένους βαθμούς. Καταστροφικό το ισόπαλο 1-1 δεν το λες, είναι ωστόσο αποτυχία μια τέτοια απώλεια μετά από ένα σερί επιτυχιών σε πολύ πιο δύσκολους αγώνες, σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λικ.

Σωστά ο ΑΠΟΕΛ, ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι παίκτες του, δέχονται κριτική για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας κόντρα στον Ερμή, δεν υπάρχει ωστόσο λόγος και ούτε δικαιολογημένος είναι ο πανικός αλλά και ο μηδενισμός, της μέχρι σήμερα παρουσίας του ΑΠΟΕΛ. Ίσως το πιο ανησυχητικό στοιχείο που προκύπτει, να είναι η επαναλαμβανόμενη χαλαρότητα και ίσως υποτίμηση που επιδεικνύει ο ΑΠΟΕΛ, σε αγώνες με ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά, αφού μπορεί οι δύο χαμένοι βαθμοί κόντρα στον Ερμή να ήταν οι πρώτοι σε τέτοιου είδους παιγνίδια φέτος, η αλήθεια είναι όμως, πως ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με τη… φωτιά και σε προηγούμενα παιγνίδια.

Απ’ εκεί και πέρα, είναι η ίδια ομάδα που πριν από μερικές μέρες απολάμβανε των εγκωμιαστικών σχολίων, για τις σημαντικές νίκες σε ντέρμπι και την επιστροφή στην κορυφή , έχοντας παράλληλα ολοκληρώσει ιδανικά την πορεία της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λικ. Δεν ήταν όλα τέλεια, δεν ήταν εντυπωσιακή και επιβλητική η μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και δεν έγινε μέσα σε μια εβδομάδα ομάδα τεράστιων αδυναμιών ο ΑΠΟΕΛ…

Είχε τα σκαμπανεβάσματα της σε απόδοση αλλά και αποτελέσματα η ομάδα του κυρίου Κρίστιανσεν, έδωσε όμως και διαπιστευτήρια, σε παιγνίδια εξαιρετικά ψηλού βαθμού δυσκολίας. Το θέμα είναι, να σταθεροποιηθεί σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση, από τη στιγμή που έχει πλέον ολοκληρώσει το δυσκολότερο κομμάτι της φετινής περιόδου, σε συχνότητα αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Και προς Θεού! Μην βάζουμε δύσκολα και μην φορτώνουμε με επιπλέον πίεση ένα ποδοσφαιριστή, από τη συνεισφορά του οποίοι έχουν «καλυφθεί» σημαντικά λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό τόσο της φετινής όσο και της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Κανείς επιθετικός δεν είναι αλάνθαστος και ποτέ κανείς ποδοσφαιριστής δεν είχε τη δυνατότητα να βρίσκεται μόνιμα σε.. φόρμα. Δεν ευθύνεται μόνο ο Πιέρος Σωτηρίου για την απώλεια βαθμών και ας μένει χωρίς γκολ στα δύο τελευταία παιγνίδια, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Μην αποτελέσει ο νεαρός επιθετικός το «εξιλαστήριο» θύμα και ας μην θεωρηθεί δεδομένο πως πάντα θα είναι σε θέση να σηκώνει το… βάρος, ειδικά από τη στιγμή που το ρόστερ δεν διαθέτει τις κατάλληλες επιλογές αναπλήρωσης, όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη για κάτι τέτοιο…

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT