ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιες μεταγραφές; Ο Ερμής!

Στον ΑΠΟΕΛ μπήκαν για τα καλά σε έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς αφού όπως όλα δείχνουν οι Εφραίμ και Αλωνεύτης θα ανανεώσουν για 4 και 1 χρόνια αντίστοιχα. Παρόλα αυτά οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν μένουν εκεί αφού εξ’ όσων γνωρίζουμε ο Λορένζο έχει ήδη προτείνει δύο ποδοσφαιριστές ενώ βρίσκεται από χθες στον Αρχάγγελο και ο Μποντούροφ. Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό στον Αρχάγγελο κυριαρχεί μεταγραφικός πυρετός, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί παγίδα για τον ΑΠΟΕΛ.

Σαφώς και είναι καλό να γίνει ένας σωστός και έγκαιρος μεταγραφικός σχεδιασμός αλλά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η ομάδα έχει παιχνίδι αύριο απέναντι μάλιστα σε ένα δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο όπως τον Ερμή. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται από την περασμένη αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα δεν θέλουν να ξαναπέσουν από εκεί επομένως πρέπει να νικήσουν το Σάββατο.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν αλλά κυρίως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα και να ετοιμαστούν κατάλληλα για τον αγώνα απέναντι στους «φτεροπόδαρους». Ο προπονητής της ομάδας πρέπει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια υποτίμησης του αντιπάλου γιατί σε τέτοια περίπτωση οι «γαλαζοκίτρινοι» δύσκολα θα φύγουν με το τρίποντο.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών αφού ο Αλωνεύτης κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί ενώ ο Μιλάνοφ και ο Λάγο πιθανότατα να μείνουν και αυτοί εκτός. Επομένως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι σίγουρα αλλαγμένος σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Τόμας Κρίστιανσεν έδειξε τελευταία να έχει προτίμηση στο 4-4-2 αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα πως θα παραταχθεί το Σάββατο. Ενδιαφέρων θα έχει η απόφαση του ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας αν τελικά ο Μιλάνοφ απουσιάζει. Ο Μάριο Σέρτζιο αν αγωνιστεί πιθανότατα να είναι ο τελευταίος του αγώνα με την «γαλαζοκίτρινη» αφού ως γνωστό θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποδεσμευτούν τον Ιανουάριο. Πέραν του Πορτογάλου υπάρχει και η επιλογή του Κύπρου Χριστοφόρου που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Άρη και κρίθηκε ως μια περίπτωση με εξαιρετική προοπτική.

Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν το σκηνικό του αυριανού αγώνα με τον στόχο για τον ΑΠΟΕΛ να είναι ξεκάθαρος. Αν παρόλα αυτά όμως δεν παρουσιαστεί σοβαρός και με το μυαλό αποκλειστικά στον αγώνα τότε θα έχει πρόβλημα. Ο Ερμής δεν είναι τυχαία ομάδα και η παρουσία του στην 6αδα λέει πολλά. Καλείτε επομένως ο ΑΠΟΕΛ αύριο με την βοήθεια του κόσμου του (θα πάρουν την Δυτική του Α.Παπαδόπουλος) να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X