ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δρομολογήθηκαν εξελίξεις

Ο Λορένζο ήδη πρότεινε δύο ποδοσφαιριστές ενώ Γιώργος Εφραίμ και Στάθης Αλωνεύτης θα παραμείνουν κάτοικοι Αρχαγγέλου.

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γιώργος Εφραίμ ριζώνει στον Αρχάγγελο αφού όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega-one» η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» τα βρήκε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί για ακόμη τέσσερα χρόνια. Ότι ήταν κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές ήταν γνωστό και αυτό που απέμενε ήταν να ξεπεραστούν κάποιες μικρές δυσκολίες. Αυτό φαίνεται ότι έγινε και ο Εφραίμ θα συνεχίσει να αποτελεί και για τα επόμενα χρόνια ένα από τους ηγέτες του ΑΠΟΕΛ.

Όπως όλα δείχνουν, εξελίξεις προκύπτουν και στο θέμα ανανέωσης του Στάθη Αλωνεύτη αφού ο Κύπριος μεσοεπιθετικός φαίνεται να τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ο Στάθης θα παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου για ακόμη ένα χρόνο εξαργυρώνοντας έτσι τις πολύ καλές του παρουσίες στην ομάδα.

Επίσης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από πολύ έγκυρες πηγές, ο Ισπανός αρχισκάτουερ Λορένθο έχει προτείνει ήδη δύο ποδοσφαιριστές. Έστω και αν δεν είναι πολύ μεγάλα ονόματα πρόκειται για ποδοσφαιριστές με πολύ καλά στατιστικά και διαρκής παρουσία στο πρωτάθλημα το οποίο αγωνίζονται.

Μετά και από αυτές λοιπόν τις εξελίξεις φαίνεται ότι ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Όπως όλα δείχνουν φέτος τα πράγματα θα είναι αλλιώς για τους «γαλαζοκιτρίνους» αφού πιθανότατα ο προγραμματισμός να ολοκληρωθεί εγκαίρως.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT