ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Μπουντούροφ και το 11αρι

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Νικολάι Μπουντούροφ θα περάσει από το μικροσκόπιο του Τόμας Κρίστιανσεν και αν ικανοποιήσει θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ.

Το βιογραφικό του Βούλγαρου κεντρικού αμυντικού είναι αρκετά καλό. Εάν δεν βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία θα μιλούσαμε για μια πολύ καλή προσθήκη όμως σε αυτήν την περίπτωση το πρώτο κριτήριο είναι ο βαθμός ετοιμότητας του παίκτη. Η τελική απόφαση για την απόκτηση του Μπουντούροφ θα παρθεί από τον Τόμας Κρίστιανσεν και τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τη φυσική του κατάσταση και θα κρίνουν αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Πέρα από την εκκρεμότητα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, οι «γαλαζοκίτρινοι» στρέφουν την προσοχή τους και στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ο Τόμας Κρίστιανσεν θέλει ένα επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Ντε Καμάργκο και Σωτηρίου.

Το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά του Ντε Βινσέντι, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Βέβαια τέτοιοι παίκτες κοστίζουν κάτι παραπάνω όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν την οικονομική ευχέρεια για να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν στην ομάδα ένα πολυσύνθετο επιθετικό από το πάνω ράφι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση