ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο οδηγός της βραδιάς

Πότε θα είναι γνωστοί στο σύνολό τους οι 15 πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ.

Με τις διαθέσιμες κερκίδες να έχουν ήδη γεμίσει και όλους στην ομάδα να δηλώνουν πανέτοιμοι, ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στο ΓΣΠ για να παλέψει την πρωτιά στον όμιλο του Europa League με τον Ολυμπιακό.

Οι δυο τους θα είναι στην κλήρωση των «32» και μένει να δούμε ποια θα είναι στους «ισχυρούς» ως πρώτη και ποια στους «αδύνατους» ως δεύτερη. Μέχρι τότε, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα τα δεδομένα για τον οδηγό της βραδιάς που περιλαμβάνει 24 παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές ώρες έναρξης.

Οι σίγουρες

Πρώτα να δούμε τις ομάδες που είναι σίγουρα είτε «δυνατές» είτε «αδύνατες».

Στους «δυνατούς» είναι από το τσάμπιονς λιγκ οι Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ και Μπεσίκτας. Σίγουρη θέση ως πρώτες των ομίλων τους έχουν και οι Ζενίτ, Ρόμα, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε και Σπάρτα Πράγας.

Σίγουρα «αδύνατες» είναι οι Ροστόφ, Γκλάντμπαχ, Λέγκια και Λουτογκόρετς ενώ μοναδική που είναι σίγουρα δεύτερη στο Europa είναι η Κράσνονταρ.

Να δούμε και τα δεδομένα που παίζονται απόψε.

18:00

Όγδοος όμιλος: Μπράγκα (6 β.) και Γάνδη (5β.) διεκδικούν τη δεύτερη θέση. Παίζουν με τις αδιάφορες Σαχτάρ και Κόνιασπορ αντίστοιχα. Η Μπράγκα έχει υπέρ της και την ισοβαθμία.

Δέκατος όμιλος: Φιορεντίνα (10β.), Καραμπάχ (7β.) και ΠΑΟΚ (7β.) παλεύουν για την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ήδη αποκλεισμένη Σλόβαν Λίμπερετς και θέλει νίκη για να περάσει ή ισοπαλία στην περίπτωση που χάσει η Καραμπάχ. Η ισοβαθμία με Καραμπάχ ευνοεί τους Αζέρους ενώ στην τριπλή ισοβαθμία μένει έξω η Φιορεντίνα.

Δωδέκατος όμιλος: Γίνεται χαμός αφού όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Οσμάνλισπορ έχει 7 και Στεάουα, Ζυρίχη, Βιγιαρεάλ από έξι. Βιγιαρεάλ-Στεάουα και Οσμάνλισπορ-Ζυρίχη τα ματς.

20:00

Πρώτος όμιλος: Στους 10 η Φενέρ, 9 η Γιουνάϊτετ και 7 η Φέγιενοορντ. Η Γιουνάϊτετ παίζει εκτός με τη Ζόρια και με διπλό καθαρίζει. Το Φέγιενορντ-Φενέρ είναι τελικός με τους Τούρκους να έχουν κερδίσει 1-0 στο πρώτο ματς.

Τρίτος όμιλος: Άντερλεχτ-Σεντ Ετιέν παίζει και πέρασαν αμφότερες. Παίζουν μεταξύ τους την πρωτιά και η Άντερλεχτ έχει δική της και την ισοπαλία.

Τέταρτος όμιλος: Αλκμάαρ (5β.), Ντάνταλκ (4β.) και Μακάμπι(4β.) οι τρεις ομάδες που παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Η Αλκμάαρ υποδέχεται την ήδη πρώτη Ζενίτ και αν κερδίσει πέρασε. Αν δεν τα καταφέρει, ο νικητής του Μακάμπι-Ντάνταλκ περνά.

Πέμπτος όμιλος: Άστρα με 7 και Αούστρια με 5 διεκδικούν τη δεύτερη θέση και παίζουν με τις αδιάφορες Ρόμα και Πλζεν. Η ισοβαθμία ευνοεί την Αούστρια.

Έκτος όμιλος: Γκενκ και Μπιλμπάο με εννιά διεκδικούν την πρωτιά. Παίζουν με τις αδιάφορες Σασουόλο και Ραπίντ ενώ η ισοβαθμία ευνοεί τη Γκενκ.

22:05

Έβδομος όμιλος: Σταντάρ και Θέλτα έχουν από έξι. Παίζουν με τους αδιάφορους Άγιαξ και Παναθηναϊκό. Αν ισοβαθμήσουν παίζουν ρόλο τα γκολ.

Ενδέκατος όμιλος: Χάποελ Μπεερ Σεβά και  Σαουθάμπτον έχουν από εφτά βαθμούς. Παίζουν μεταξύ τους στο «Σεντ Μέρις» έναν τελικό για τη δεύτερη θέση. Το «Χ» αν είναι με σκορ ευνοεί τους Ισραηλινούς, το 0-0 είναι με τους «Άγιους».

Περίπου στα μεσάνυχτα δηλαδή θα ξέρουμε τους 15 πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ στην κλήρωση της Δευτέρας(12/12). Μέχρι τότε, καλή θέαση! 

Y.Γ.: Όλα όσα αναφέρονται αφορούν και στον Ολυμπιακό με μια εξαίρεση. Δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT