ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζήτω που καήκαμε…

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε τη χειρότερη του φετινή εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η ήττα ήρθε ως φυσιολογικό επακόλουθο γιατί οι «γαλαζοκίτρινοι» φάνηκαν κατώτεροι των προσδοκιών.

Τελικά η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ωφέλησε την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκαν νωθροί και χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση στον αγωνιστικό χώρο. Η φάση στην οποία υπέπεσε στο πέναλτι ο Αστίθ αντικατοπτρίζει πλήρως τη γενικότερη εικόνα που είχαν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είχαν καθόλου καθαρό μυαλό. Το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη, με τους παίκτες της ΑΕΛ να κερδίζουν κατά κράτος σε αυτόν τον τομέα.

Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου είχαν περισσότερη διάθεση και έβγαιναν πρώτοι στη μπάλα, σε αντίθεση με τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη. Είναι αστείο να στεκόμαστε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα και στα ball boys από τη στιγμή που η ομάδα ήταν απούσα στα προηγούμενα 85 λεπτά.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν κατάφερε να βρει «αντίδοτο» στο ασφυκτικό πρέσινγκ της ομάδας της Λεμεσού.  Ο Δανός τεχνικός ηττήθηκε από τον Πάμπο Χριστοδούλου στη μάχη των πάγκων. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ανύπαρκτος μεσοεπιθετικά. Οι παίκτες της ΑΕΛ κατάφεραν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Ρομο, με τους «γαλαζοκίτρινους» να δείχνουν ανήμποροι να δημιουργήσουν φάσεις.

Η ΑΕΛ κατάφερε να μπλοκάρει την ανάπτυξη του ΑΠΟΕΛ από τα άκρα, που ήταν ο μοναδικός τρόπος που μπορούσαν να επιτεθούν οι «γαλαζοκίτρινοι». Αϊρόσα και Φορτούνα «έσβησαν» τους ακραίους επιθετικούς του ΑΠΟΕΛ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Είπε τα πράγματα με το όνομα τους όμως αυτό δεν αρκεί. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι άκρως απαιτητικό και η ομάδα θα πρέπει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αστάνα. Αν επαναληφθούν ανάλογες εμφανίσεις σαν τη χθεσινή… ζήτω που καήκαμε.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X