ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να την θυμούνται όλοι»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε δηλώσεις στον sport-fm όπου αναφέρθηκε σε αρκετά σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις για τον αρχισκάουτερ, ενώ όπως τόνισε οι εορτασμοί για τα 90χρονα δεν σταματούν εδώ.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε να πετύχουμε το ιδανικό, μετά τη νίκη επί της Γιανγκ Μπόις και μετά το Fan Day, κλείναμε ένα σημαντικό κύκλο αγώνων με την Καρμιώτισσα και θέλαμε να κρατήσουμε το ευχάριστο κλίμα, ήταν θέμα ποιότητας και σοβαρότητας η νίκη. Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν και μέχρι το τέλος του χρόνου. Απόψε θα έχουν πάρτι οι οργανωμένοι, ενώ αύριο θα γίνει το Gala Dinner. Θα ανακοινώσουμε αργότερα τις επόμενες εκδηλώσεις. Θέλουμε να είναι ξεχωριστή αυτή η χρονιά και να την θυμούνται όλοι».

«Οι κορυφαίοι αθλητές θα αναδεχθούν στα 100 χρόνια ζωής, εκεί όπου θα γίνουν κάποια ξεχωριστά πράγματα. Στο Gala Dinner θα βραβευθούν κάποιοι αθλητές του ΑΠΟΕΛ, θα βραβευθούν επίσης οκτώ εμβληματικοί αρχηγοί, που δεν είναι εν ενεργεία πλέον».

Για το αγωνιστικό:

«Πρέπει να είμαστε πολύ απαιτητικοί από μια ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει όμως να είμαστε και σωστοί για μια ομάδα που κλείνει μια σειρά από πολλούς αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, εμάς μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους, ποτέ δεν έδειξε στο παιγνίδι η ομάδα ότι δεν ήταν σοβαρή. Κάποια μικρή χαλάρωση μόνο όταν και ισοφάρισε η Καρμιώττισσα, αλλά δεν μπορούμε να απαιτούμε από μια ομάδα να παίζει για 90 λεπτά σε πολύ ψηλό επίπεδο. Στο β’ ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ πρόσφερε και καλό θέαμα».

Για τον Πιέρο:

«Έχουμε παίκτες που είναι σε αγωνιστική φόρμα. Ωριμάζει ο Πιέρος και βελτιώνεται, πετυχαίνει σημαντικά και δύσκολα γκολ».

Για Στάθη και Μπρεσάν:

«Είχαμε αρκετά κέρδη χθες. Ο Στάθης το είχε ανάγκη αυτό το γκολ κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι, το χάρηκε και ο Μπρεσάν το γκολ του, επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Για τον Μπερτόλιο:

«Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, είναι μυϊκό το πρόβλημα».

Για αρχισκάουτερ και ανανεώσεις συμβολαίων:

«Έγιναν δυο συναντήσεις και θα γίνει συνάντηση και με τρίτο άτομο και στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον σκάουτερ. Στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες εξελίξεις. Υπάρχει η πρόθεση από το ΑΠΟΕΛ και αν υπάρχει και από τους ίδιους τους παίκτες θα βρεθεί η φόρμουλα»

Για την συνέχεια:

«Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια, η ομάδα είναι σε καλή φάση, έρχονται σημαντικά καθοριστικά παιγνίδια και στην Ευρώπη και στην Κύπρο, ειδικά στην Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT