ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθυστερεί η προπώληση

Αντιδρά στην παρακράτηση των προσωπικών στοιχείων των οπαδών του από την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ.

Δεν ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξηγεί με ανακοίνωση τους λόγους:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι η καθυστέρηση στην έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ είναι λόγω της απαίτησης της γηπεδούχου ομάδας να κατακρατήσει το εισιτήριο με τα αναγραφόμενα προσωπικά στοιχεία.

 
Επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι η απόφαση της ΑΕΚ για να εφαρμόσει μέθοδο ταυτοποίησης με την αναγραφή του ονοματεπώνυμου και του αριθμού πολιτικής ταυτότητας στο εισιτήριο καθώς   και η ταύτιση στοιχείων με την ανάδειξη της πολιτικής ταυτότητας στις εισόδους του σταδίου είναι απόλυτα σεβαστή και έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει ως γηπεδούχος ομάδα.
 
Δεν έχει όμως καμία υποχρέωση και ταυτόχρονα κανένα δικαίωμα ως γηπεδούχος ομάδα να παρακρατήσει το εισιτήριο στο οποίο αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία του κατόχου εισιτηρίου της φιλοξενούμενης ομάδας.
 
Επί αυτού έχει ζητηθεί και παραληφθεί γνωμάτευση από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία έχει κοινοποιηθεί στην ΑΕΚ και ταυτόχρονα έχει αποσταλεί, στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και στον Αρχηγό Αστυνομίας.
 
Ως εκ τούτου αναμένουμε από την ΑΕΚ όπως εφαρμόσει ως επιθυμεί την μέθοδο ταυτοποίησης αλλά να  αναιρέσει την απαίτηση της για παρακράτηση του εισιτηρίου έτσι ώστε να προχωρήσουμε και εμείς στην έναρξη της προπώλησης.
Σε σχέση με την έναρξη της προπώλησης για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, λεπτομέρειες θα δοθούν αύριο το πρωί μετά την πραγματοποίηση της νέας σύσκεψης ασφαλείας που έχει οριστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X