ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο απαραίτητος Καρλάο

Ο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ και αν τον κερδίσει θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το έργο των «γαλαζοκιτρίνων» μόνο εύκολο δεν είναι αφού η ΑΕΚ μέχρι στιγμής έδειξε ότι διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο που έχει όλα τα φόντα να αποκτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν πρέπει να καταστρώσει το σωστό πλάνο για να πάρει την νίκη και η πιθανή απουσία του Καρλάο του προκαλεί πονοκέφαλο. Ο Βραζιλιάνος είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της φετινής ομάδας του ΑΠΟΕΛ και όταν αυτός απουσιάζει το κέντρο της άμυνας των «γαλαζοκιτρίνων» μοιάζει ευάλωτο. Η απουσία του από το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Εθνικό ήταν περισσότερο από εμφανής και στην ομάδα ελπίζουν να προλάβει τον Σαββατιάτικο αγώνα.

Για να δείξουμε πόσο πολύτιμη μονάδα είναι για τον φετινό ΑΠΟΕΛ ο Καρλάο κάναμε την έρευνα μας και συλλέξαμε τα στοιχεία μας τα οποία και θα σας παρουσιάσουμε. Αρχικά η ομάδα της Λευκωσίας έχει δώσει μέχρι στιγμής 18 παιχνίδια εκ των οποίων στα 16 από αυτά ο Καρλάο αγωνίστηκε σε όλα βασικός συμπληρώνοντας στους 14 αγώνες ενενηντάλεπτο και έγινε αναγκαστική αλλαγή δύο φορές, την μια απέναντι στην Κοπεγχάγη στην Δανία και την άλλη απέναντι στην Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία. Τα δύο παιχνίδια στα οποία δεν αγωνίστηκε καθόλου ήταν αυτό του Σούπερ Καπ απέναντι στον Απόλλωνα, αφού έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης, και αυτό της Δευτέρας απέναντι στον Εθνικό όπου ο Βραζιλιάνος ήταν τραυματίας. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι όταν ο Βραζιλιάνος είναι διαθέσιμος δεν τίθεται θέμα μη επιλογής του από τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε την έρευνά μας ένα βήμα παρακάτω και ψάξαμε να δούμε τι κάνει ο ΑΠΟΕΛ με τον Καρλάο στην εντεκάδα και τι χωρίς αυτόν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» με τον Βραζιλιάνο στην εντεκάδα έχουν απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Σε αυτούς τους 16 αγώνες ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε συνολικά 9 γκολ όμως στα δύο που δέχθηκε απέναντι στην Γιάνγκ Μπόις ο Καρλάο δεν βρισκόταν στο παιχνίδι αφού είχε αποχωρήσει ως αναγκαστική αλλαγή. Τέλος στους δύο αγώνες που ο Βραζιλιάνος δεν αγωνίστηκε καθόλου η ομάδας της Λευκωσίας δέχθηκε δύο τέρματα και τα δύο απέναντι στον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ.

Είναι πλέον φανερό ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει πολλή εμπιστοσύνη στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και στηρίζεται πολύ σε αυτόν τόσο για τον οργάνωση του παιχνιδιού από πίσω αλλά κυρίως και για την ορθή αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Ο Καρλάο θα προσπαθήσει να προπονηθεί σήμερα κανονικά και άπαντες ελπίζουν να είναι έτοιμος στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT