ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Από τον ουρανό...

Συμπληρώνονται σήμερα 13 χρόνια από τον άδικο χαμό ενός ακούραστου εργάτη του ΑΠΟΕΛ. 

Ο Κίκης Ρηγας αποτέλεσε τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και του Κυπριακού ποδοσφαίρου ευρύτερα καθώς πάντα ξεχώριζε για τον χαρακτήρα του την προσωπικότητά του και την ακούραστη εργατικότητά του.

Πάντα έβαζε τον ΑΠΟΕΛ πάνω από όλους και από όλα και σε ένα καταραμένο απόγευμα έμελλε να βρει τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ήταν πάντα ένας ταπεινός εργάτης του ΑΠΟΕΛ που στάθηκε όσο κανείς άλλος δίπλα στην ομάδα στις δύσκολες τότε εποχές που περνούσε. Η ανιδιοτελείς του αγάπη για την ομάδα του έδινε πάντα δύναμη να αγωνίζεται για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Ήταν η αρχή και το τέλος της ομάδας και κρατούσε το όνομα του ΑΠΟΕΛ ψηλά παρά τα όσα προβλήματα αντιμετώπιζε τότε η εταιρεία. 

Δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος που θα προκαλέσει, ήταν πάντα ήρεμος, συγκαταβατικός μα πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και γι’ αυτό στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει, κανείς δεν ήθελε να το αποδεχτεί.

Ο Κίκης Ρήγας έφυγε άδοξα χωρίς να προλάβει να ζήσει το μεγάλο του όνειρο, το ΑΠΟΕΛ του σήμερα. Χωρίς να προλάβει να ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ του. Της ομάδας που τόσο αγαπούσε και με τόσο κόπο αγωνίστηκε για να την πάρει εκεί που της αξίζει.

Είμαστε βέβαιοι όμως ότι χαίρεται από εκεί ψηλά, χαίρεται που οι κόποι του ανταμείφθηκαν χαίρεται που η μεγάλη του αγάπη, ο ΑΠΟΕΛ μεγαλουργεί σε Κύπρο και Ευρώπη και χαίρεται που η ομάδα είναι εκεί που της αξίζει.

Η μεγαλύτερη δικαίωση για τον Κίκη Ρήγα είναι η αναγνώριση της δουλειάς του από όλους τους ΑΠΟΕΛίστες και όχι μόνο. Ο Κίκης Ρήγας πρόσφερε όσο ελάχιστοι στον ΑΠΟΕΛ και είμαστε βέβαιοι ότι τώρα βλέπει από εκεί ψηλά την αγαπημένη του ομάδα και την καμαρώνει μαζί με «τα αδέλφια του όλα που κοιτάνε τώρα από τον ουρανό».

Αείμνηστε Κίκη Ρήγα θα έχεις πάντα μια θέση στην καρδιά του κάθε οπαδού του ΑΠΟΕΛ γιατί έδωσες τα πάντα για το μεγαλείο αυτής της ομάδας, αιωνία σου η μνήμη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X