ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάθε χρόνο και καλύτερα

Ο Γιώργος Εφραίμ έχε ξεκινήσει καταπληκτικά την νέα σεζόν με το ΑΠΟΕΛ και δείχνει έτοιμος για ακόμη πιο μεγάλα πράγματα με την γαλαζοκίτρινη φανέλα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πιο ώριμος από ποτέ εφαρμόζει κατά γράμμα τον όρο «κάθε χρόνο και καλύτερα» αφού από την σεζόν που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ καταγράφει όλο και καλύτερες σεζόν.

Στην πρώτη του σεζόν στον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος αν και πρόσφερε πολύτιμες βοήθειες δεν ήταν τόσο αποδοτικός όσο στις επόμενες. Συγκεκριμένα την σεζόν 14-15 ο Εφραίμ σκόραρε μόλις 7 τέρματα εκ των οποίων τα τρία στο κύπελλο. Τα πιο σημαντικά από αυτά τα τέρματα ήταν αυτό απέναντι στην Ομόνοια στο πρώτο του ντέρμπι «αιωνίων» μετά που άλλαξε στρατόπεδο ενώ σημαντικό είναι το γκολ που πέτυχε στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ. Στην πρώτη του σεζόν ο Γιώργος δεν έδωσε καμία ασίστ.

Ακολούθως η περσινή σεζόν ήταν και η αποτελεσματικότερη μέχρι στιγμής στην καριέρα του Εφραίμ αφού πέτυχε 12 γκολ εκ των οποίων το ένα στο κύπελλο. Πέραν των 12 τερμάτων που πέτυχε ο διεθνής εξτρέμ έδωσε και 11 ασίστ (1 για το κύπελλο) συνεισφέροντας έτσι στα μέγιστα στην προσπάθεια των περσινών πρωταθλητών. Βέβαια ξεχωριστή θέση στην μνήμη όλων των οπαδών του ΑΠΟΕΛ θα έχουν τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στην αιώνια αντίπαλο ουσιαστικά «καθαρίζοντάς» την μόνος του καθώς και το γκολ «ποίημα» που σημείωσε στο ΓΣΖ απέναντι στην ΑΕΚ στα play-offs του πρωταθλήματος που ουσιαστικά έδωσε στον ΑΠΟΕΛ πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα.

Φέτος ο Γιώργος αποφάσισε να μας τρελάνει αφού με το ξεκίνημά του μέχρι στιγμής δείχνει ότι θα κάνει ακόμη καλύτερη σεζόν από την περσινή. Ο Εφραίμ έχει μέχρι στιγμής στο ενεργητικό του 6 γκολ εκ των οποίων το ένα στην Ευρώπη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αυτά τα γκολ τα πέτυχε χωρίς να ξεκινά ως βασικός στους περισσότερους αγώνες και χωρίς να καταγράφει πολλά ενενηντάλεπτα. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός δείχνει έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα και καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή της πριν αυτός να δικαιούται να διαπραγματευτεί ελεύθερα με όποια ομάδα θέλει (Ιανουάριος 2017). Ο Γιώργος μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια ασίστ.

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Εφραίμ δεν συνεισφέρει μόνο σε συλλογικό επίπεδο αφού η προσφορά του και η παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κρίνεται μέχρι στιγμής εξαιρετική. Ο Γιώργος σύντομα αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη της Εθνικής Κύπρου στην νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα της χώρας μας ενώ αναμένεται να είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα δέσουν την παλιά με την νέα φουρνιά.

Καταληκτικά όλα τα πιο πάνω μόνο χαμόγελα φέρνουν σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ που εύχονται ο ποδοσφαιριστής τους να συνεχίσει στις ίδιες ψηλές πτήσεις.

Θυμηθείτε στο βίντεο το περσινό εκπληκτικό γκολ του Εφραίμ απέναντι στην ΑΕΚ.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT