ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μνήμες από το παρελθόν στο μουσείο

Προσωπικά αντικείμενα του Κίκη Ρήγα και του Αριστόδημου Φοινικαρίδη πλέον κοσμούν τις βιτρίνες του μουσείου ΑΠΟΕΛ.

Σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη η χθεσινή μέρα στον χώρο οποίο γίνονται η εργασίες για το Μουσείο του Σωματείου της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα η Έλενα Ρήγα σύζυγος του αείμνηστου Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Κικη Ρήγα παρέδωσε στο Μουσείο ΑΠΟΕΛ φωτογραφίες και άλλα προσωπικά αντικείμενα του Κικη ο οποίος τέτοια εποχή πριν 13 χρόνια σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα μετα την επιστροφή της ομάδας του ΑΠΟΕΛ από την Μαγιόρκα όπου είχε δώσει αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Την Έλενα Ρήγα συνόδευσε η Μαρία Απέητου υπάλληλος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ επι θητείας Κικη Ρήγα.

Στην συνέχεια παραδόθηκαν στο Μουσείο η ιστορική τρομπέτα και αλλα προσωπικά αντικείμενα του αείμνηστου Αριστόδημου Φοινικαρίδη, εκ των πρωτεργατών και Ιδρυτικών μελών του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ το 1979. Η τρομπέτα του Άριστου ηχούσε στις κερκίδες του Μακαρειου σταδίου από τις αρχές της δεκαετίας του 80. Τα αντικείμενα παρέδωσε στο Μουσείο η θυγατέρα του αείμνηστου Άριστου Χριστιάνα Φοινικαριδου.

Για το Σωματείο παρέστησαν οι Μιχάλης Πουργουριδης, Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων και Κυριάκος Γαλίδης Υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Για την Εταιρεία παρέστη ο εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβινος και για την Επιτροπή Μουσείου ο Δρ. Κώστας Σχίζας».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση