ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απαντάει στην Ομόνοια

Άμεση η αντίδραση απ' τον ΑΠΟΕΛ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια σχετικά με το Μακάρειο. «Ο ΑΠΟΕΛ ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «γαλαζοκιτρίνων», που κάνει και αναφορά στις... Χαλεπιανές.

Αναλυτικά:
«Σε σχέση με την ανακοίνωση που έχει εκδοθεί από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας, αφορμή της οποίας είναι προφανώς τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος  από πλευράς ΑΠΟΕΛ να εξεταστεί το ενδεχόμενο  για εκμετάλλευση του χώρου του Μακαρίου Σταδίου, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα εξής.
 
1) Ο ΑΠΟΕΛ σέβεται όλες τις νόμιμες διαδικασίες που ισχύουν στην Κυπριακή Δημοκρατία. Αυτές θα ακολουθήσει σε περίπτωση που αποφασιστεί η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

2) Είναι νωπές ακόμα οι οικτρές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί σε κάθε ευνομούμενο πολίτη από τα όσα ενόρκως κατατέθηκαν πρόσφατα σε εν εξελίξει δικαστική διαδικασία σε σχέση με το ακίνητο στις «Χαλεπιανές» στο οποίο η Ομόνοια διατυμπάνιζε την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Βεβαίως η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για αυτά τα ζητήματα. Ως ΑΠΟΕΛ ουδέποτε θα θέλαμε η ομάδα μας να διασυνδεθεί με τέτοιου είδους ζητήματα και αμφιβόλου νομιμότητας, αδιαφανείς  ενέργειες.
 
Ας αφεθούν λοιπόν τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο ΚΟΑ να λειτουργήσουν απερίσπαστοι και με πλήρη σεβασμό προς τον νόμο.
 
Η μέριμνα σχετικά με την χρήση του Μακαρίου Σταδίου από άλλους φορείς είναι ζήτημα που σίγουρα θα απασχολήσει όλους στον κατάλληλο χρόνο. Επί της παρούσης είναι ζήτημα μη γενόμενο».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X