ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να μην πάθει τα ίδια

Ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα για την συνέχεια στον όμιλο δίνει αύριο ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Αστάνα για το Europa League. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και ζητούμενο για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας είναι η νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ, καλώς ή κακώς, θεωρείται από όλους το φαβορί παρόλα αυτά αν δεν πάρει τον αγώνα σοβαρά τότε δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο με το περσινό. Ο Τόμας Κρίστιανσεν οφείλει να παρατάξει στο γήπεδο τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα κρίνει πιο έτοιμους και που πιστεύει ότι ταιριάζουν καλύτερα με την τακτική που θα ακολουθήσει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι βέβαιο ότι αν παρουσιαστούν οποιαδήποτε σημάδια υποτίμησης τότε αυτό θα στοιχίσει στην ομάδα και ίσως τελικά βρεθούν προ εκπλήξεως. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν ο κ. Κρίστιανσεν επιβάλλεται να ετοιμάσει την ομάδα και στο ψυχολογικό κομμάτι αφού τα πράγματα στο παιχνίδι ίσως δεν πάνε όπως τα σχεδιάσουνε. Η λογική λέει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι αυτός που θα κρατά την μπάλα και θα πιέζει για το γκολ, ενώ η Αστάνα θα αμύνεται και θα προσπαθεί να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Είναι γι’ αυτό που ο Δανός τεχνικός πρέπει να συστήσει υπομονή στους ποδοσφαιριστές του και να τους παροτρύνει να κάνουν το παιχνίδι τους ακόμα και μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όπως φάνηκε εξάλλου πολλές φορές φέτος ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που σκοράρει συχνά στις καθυστερήσεις.

Για να πετύχει λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ τον στόχο του αύριο οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρός, πειθαρχημένος και παθιασμένος για την νίκη. Μια καλή εμφάνιση πιθανότατα να μην είναι αρκετή και γι’ αυτό είναι που πρέπει οι «γαλαζοκίτρινοι» να βάλουν το καλό Ευρωπαϊκό τους κοστούμι και να πιάσουν ψηλά επίπεδα απόδοσης.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X