ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σήμερα 31 Αυγούστου…

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη δυνατότητα πραγματοποίησης μιας ακόμη μεταγραφής στον ΑΠΟΕΛ

Γιώργος Λογίδης

Γιώργος Λογίδης

Ώρες πλέον απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Δεν θα έπρεπε, για άλλη μια φορά όμως, στον ΑΠΟΕΛ εξελίσσεται ένα θρίλερ ως προς τη δυνατότητα πραγματοποίησης μιας ακόμη μεταγραφής, με τις πιθανότητες, στην καλύτερη περίπτωση, να είναι μοιρασμένες.

Σήμερα, 31 Αυγούστου, ο ΑΠΟΕΛ συμπληρώνει τέσσερις μήνες από την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος (Μεγάλη Πέμπτη, 28 Απριλίου). Στην ουσία, τόσο ήταν και το χρονικό διάστημα που είχε στη διάθεση του, για να προετοιμαστεί για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Με γνωστές τις ανάγκες για μεταγραφική ενίσχυση, με έγκαιρη πλήρωση της θέσης του προπονητή και γνωρίζοντας την κρισιμότητα και τη σημασία ενός έγκαιρου και σωστού προγραμματισμού, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, έχοντας μπροστά του, παράδειγμα προς αποφυγήν και πάθημα για μάθημα, το περσινό καλοκαίρι.

Σήμερα λοιπόν, ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για μεταγραφές, ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει ακόμη για μία τουλάχιστον προσθήκη, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο των φετινών ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, έχοντας ήδη αρχίσει τους αγώνες του στο νέο πρωτάθλημα.

Σήμερα, 31 Αυγούστου, ο ΑΠΟΕΛ κάνει μια ύστατη προσπάθεια απόκτησης επιθετικού, θέλοντας να ενισχύσει την πιο αδύναμη και «άδεια» γραμμή του, όπως αποδείχθηκε από τις μέχρι τώρα επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αδύναμη, γιατί για άλλη μια φορά, ο ποδοσφαιριστής που επιλέχθηκε (Ιγκόρ Ντε Καμάργκο) δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και «άδεια» γιατί οι αρμόδιοι για τον προγραμματισμό, θεώρησαν πως δύο μόνο επιλογές (Ντε Καμάργκο – Σωτηρίου), φθάνουν και περισσεύουν για τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σήμερα, 31 Αυγούστου, συμπληρώνονται μόλις οκτώ μέρες από την τελευταία μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ (Φακούντο Μπερτόλιο), αφού κενά και αδυναμίες παρατηρήθηκαν και στη μεσαία γραμμή και γι’ αυτό δεν ευθύνεται μόνο η αποχώρηση Ντε Βινσέντι. Έχει να κάνει με την αδυναμία κάποιων νεοφερμένων ποδοσφαιριστών, να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση στην εντεκάδα και κάποιοι στην αποστολή έστω…

Με αντίπαλο το χρόνο και διορία μέχρι τα μεσάνυχτα, ο ΑΠΟΕΛ δεν ψάχνει ένα ποδοσφαιριστή απλά για μια επιπλέον επιλογή, μια επιπρόσθετη λύση, κυρίως λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λικ.

Σήμερα, 31 Αυγούστου, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει και είναι αμφίβολο πλέον αν θα τα καταφέρει, για ένα ποδοσφαιριστή που να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, που να είναι η πρώτη και βασική επιλογή στην εντεκάδα.

Γεγονός απογοητευτικό, μετά από τέσσερις περίπου μήνες ψάξιμο, μετά από σχεδιασμούς, αξιολογήσεις, οποιουδήποτε τύπου σκάουτινγκ, διαπραγματεύσεις και οκτώ μέχρι τώρα μεταγραφές.

Πιο απογοητευτικό, το γεγονός πως οι πιθανότητες, έστω την υστάτη, να πετύχει το σκοπό του ο ΑΠΟΕΛ, να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ικανός να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής και όχι απλά να γίνει μια μεταγραφή, όσο περνούν οι ώρες μειώνονται…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT