ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να είναι αποτελεσματικός

Επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον κρισιμότερα αγώνα της χρονιάς την Τετάρτη στο ΓΣΠ απέναντι στην Κοπεγχάγη.

Οι πρωταθλητές μας ίσως να έχουν να αντιμετωπίσουν και το δυσκολότερο έργο από τότε που λαμβάνουν μέρος σε play-offs Ευρωπαϊκών διοργανώσεων αφού η Κοπεγχάγη ιδιαίτερα φέτος παρουσιάζετε πολύ δυνατή και αποφασισμένη να λάβει μέρος στους ομίλους του Champions League. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ καλούνται να κάνουν το τέλειο παιχνίδι τόσο αμυντικά αλλά τόσο και επιθετικά γιατί σε αντίθετη περίπτωση αυτό ίσως τους στοιχίσει. Έτσι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει μπει με επιθετική διάθεση στο παιχνίδι και με σκοπό να δημιουργήσει ευκαιρίες που θα του δώσουν το γκολ που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση. Όταν όμως αυτές οι ευκαιρίες έρθουν δεν θα υπάρχουν περιθώρια λάθους αφού αυτές θα πρέπει να μετατραπούν σε γκολ. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλες τις προηγούμενες φορές που η ομάδα πέρασε σε ομίλους αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν έχοντας πολύ ψηλά ποσοστά ευστοχίας.

Όσο αφορά την άμυνα οι πρωταθλητές μας πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί αφού οι Δανοί διαθέτουν ποδοσφαιριστές που με μισή φάση και εκμεταλλευόμενοι έστω και την παραμικρή αδράνεια της αμυντικής γραμμής του αντιπάλου μπορούν να σε τιμωρήσουν. Σε αυτό τον τομέα σημαντικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει και ο κόσμος μετατρέποντας το ΓΣΠ σε κολαστήριο από τα σφυρίγματα όταν οι ποδοσφαιριστές της Κοπεγχάγης θα είναι κάτοχοι της μπάλας.

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν αν και ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Κοπεγχάγη οφείλει να κάνει το τέλειο παιχνίδι και να χαρίσει στον κόσμο του που θα κατακλύσει το ΓΣΠ ακόμα μια ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση