ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ισοπαλία πριν το ΓΣΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας Άαλμποργκ εξήλθε η Κοπεγχάγη, λίγες μέρες πριν την κάθοδό της στο νησί μας για τον επαναληπτικό των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως και στον προηγούμενο αγώνα της απέναντι στη Μίντιλαντ, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Δανίας βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Μπασογκόγκ στο 23’. Έστω κι αν δεν κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της αποτέλεσμα αυτή τη φορά, το γκολ του Κορνέλιους στο 40’ της επέτρεψε να διατηρήσει το αήττητό της.

Ο Στάλε Σολμπάκεν παρέταξε την ομάδα του με πέντε αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την εντεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα ο Γιόχανσον άφησε τη θέση του στον Άντονσον στο κέντρο της άμυνας κι απ’ εκεί και πέρα έμειναν εκτός οι μεσοεπιθετικοί Βέρμπιτς και Φαλκ, τις θέσεις των οποίων πήραν οι Κουσκ και Τουτού, ο κεντρικός μέσος Κβιστ που αντικαταστάθηκε από τον Γκρέγκους και ο ένας εκ των δύο σέντερ φορ, Σανταντέρ, με τον Κορνέλιους να αρχίζει βασικός.  Βέβαια, οι συνθήκες του αγώνα ήταν τέτοιες που ανάγκασαν τον Δανό τεχνικό να ρίξει τους τρεις εξ αυτών ως αλλαγή.

Η σύνθεση της Κοπεγχάγης: Όλσεν, Άνκερσεν, Ζάνκα, Άντονσον (67’ Βέρμπιτς), Αουγκούστινσον, Γκρέγκους, Ντιλέινι, Κουσκ (46’ Φαλκ), Τουτού, Κορνέλιους, Πάβλοβιτς (72’ Σανταντέρ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση