ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Κρίστιανσεν απαντά στον Γιένσεν

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του bold.dk για τους αγώνες με την Κοπεγχάγη και όχι μόνο παραχώρησε ο Τόμας Κρίστιανσεν, όπου σχολίασε και τις δηλώσεις του Μάικ Γιένσεν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη και τη σημασία της έδρας: «Έχουμε ένα κοινό που ζει πολύ έντονα το παιχνίδι και πραγματικά προσφέρει… στην ατμόσφαιρα, βάζοντας πίεση στον αντίπαλο. Έτσι, είμαστε χαρούμενοι όταν είναι στο πλευρό μας.

Όλες οι ομάδες θέλουν να έχουν τον επαναληπτικό στο γήπεδό τους. Όταν, όμως, δεν εξασφαλίσεις καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, τότε δεν έχει σημασία εάν η ρεβάνς είναι στο γήπεδό σου ή όχι».

Για τις δηλώσεις του Γιένσεν: «Διάβασα καλά τι είπε ο Μάικ Γιένσεν, πως όσα έγιναν ήταν άσχημα. Αλλά θεωρώ ότι ήταν μια εξήγηση και δικαιολογία μετά από ένα αποκλεισμό με κλειστή μάχη. Φυσικά μπορώ να αντιληφθώ την οργή του μετά από μία τέτοια μάχη, στην οποία γνώρισε τον αποκλεισμό κι ενώ ήταν κοντά στο να πάρουν την πρόκριση. Είναι πολύ κατανοητό. Μίλησα, επίσης, μαζί του μετά τον αγώνα, ευχόμενοι ο ένας στον άλλο καλή τύχη. Έτσι, δεν υπάρχει κάτι άλλο και το θέμα έχει κλείσει».

Για τη συμπεριφορά της Ρόσενμποργκ: «Αν γνωρίζαμε εμείς τον αποκλεισμό, ίσως να έκανα κι εγώ παράπονα και να μιλούσα για τη συμπεριφορά της Ρόζενμποργκ, η οποία ήταν αντιαθλητική. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Ο Μάικ και οι άλλοι πρέπει επίσης να κοιτάξουν πόσο χρόνο σπατάλησαν για καθυστερήσεις με τον τερματοφύλακά τους, για το ότι έπεφταν κάτω με κράμπες πολλές φορές. Όταν, όμως, πετύχαμε το γκολ, σηκώθηκαν και έπαιξαν. Έτσι, δεν μπορώ να αναφέρω πως τήρησαν το fair play.

Αν μας κατηγορούν για αντιαθλητική συμπεριφορά, τότε σίγουρα πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Η Ρόζενμποργκ, όπως και άλλες ομάδες, χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους. Πρέπει να δουν τι έκαναν αυτοί και μετά να κριτικάρουν τους άλλους για αντιαθλητική συμπεριφορά».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X