ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην Δανία θα είναι αλλιώς

Μέχρι στιγμής είναι γεγονός πως ο Βινίσιους δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον νέο ρόλο που προσπαθεί να του δώσει ο Τόμας Κρίστιανσεν στο κέντρο του ΑΠΟΕΛ. Ο Βραζιλιάνος μέσος δυσκολεύεται να λειτουργήσει ορθά στον ρόλο του οργανωτικού μέσου αφού παρά την κάποια έφεση του που έχει στο σκοράρισμα υστερεί σε άλλα στοιχεία όπως την αίσθηση του κενού χώρου και την ακριβής πάσα.

Παρόλα αυτά την Τρίτη το βράδυ στην Δανία ο Βινίσιους αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα αλλά αυτή την φορά στον ρόλο που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Κατά πάσα πιθανότητα ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί δίπλα από τον Νούνο Μοράις αφού ο κ.Κρίστιανσεν πιθανότατα να επαναφέρει τον σχηματισμό 4-2-3-1 προκειμένου να περιορίσει τις επιθετικές αρετές της Κοπεγχάγης.

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν τόσο και ο Μοράις, που έδειξε να δυσκολεύετε να κόψε και να ράψει μόνος του στο κέντρο, αλλά τόσο και ο Βινίσιους αναμένεται να έχουν καταλυτική παρουσία στις προσπάθειες της ομάδας τους για εξασφάλιση ενός θετικού αποτελέσματος που θα αφήνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση