ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους βάζει στην πρίζα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης με την Κοπεγχάγη. Η αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» βρίσκεται από χτες το βράδυ στην Δανία.

Έχει προγραμματιστεί προπόνηση για το απόγευμα η οποία θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ και τον κόσμο. Ο Τόμας Κρίστιανσεν θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης. Ο Δανός τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει στην πρίζα τους ποδοσφαιριστές του. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ κατανοούν πλήρως την κρισιμότητα και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα της Τρίτης. Για να καταφέρουν να φύγουν από την Δανία με ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν.

Η Κοπεγχάγη έδειξε τα δόντια της στο χθεσινό ντέρμπι με την Μίντιλαντ. Η ομάδα του Σολμπάκεν κατάφερε να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι και να πανηγυρίσει μια πολύ μεγάλη νίκη. Οι πρωταθλητές Δανίας θα πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι της Τρίτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν μια πολύ δύσκολη βραδιά στο «Parken Stadium». Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βάλει το καλό του ευρωπαϊκό κοστούμι για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να μεταφέρει την πρόκριση στο ΓΣΠ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT