ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μοιρασμένες οι πιθανότητες»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στα ΜΜΕ πριν από την αναχώρηση της αποστολή του ΑΠΟΕΛ για την Δανία.

Αναλυτικά:

«Πάντα λέγαμε ότι είτε αγωνίζεσαι στον τρίτο προκριματικό ή στον τέταρτο προκριματικό υπάρχει η πίεση πέραν από την αγωνιστική δυσκολία. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα που πιστεύω ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτό και να πάρουμε το αποτέλεσμα στην Κοπεγχάγη που θα μας κρατήσει ζωντανούς για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το θέμα της πρόκρισης Λευκωσία».

Για το αν υπάρχει λιγότερη πίεση:

«Δεν υπάρχει λιγότερη πίεση επειδή εξασφαλίσαμε πρόκριση στους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ. Όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν υψηλούς στόχους και θέλουν να αγωνιστούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συγκατάβαση, οι ποδοσφαιριστές θέλουν πάντα το καλύτερο και η αγωνιστική πίεση εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ ψηλή».

Για την προϊστορία του ΑΠΟΕΛ με σκανδιναβικές ομάδες:

«Μακάρι αυτό να προδίκαζε οτιδήποτε αλλά δυστυχώς δεν το προδικάζει. Κάθε φορά είναι μια διαφορετική ιστορία και θα έλεγα ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίξαμε πριν εφτά χρόνια, και αυτή την φορά θεωρούμαστε εμείς οι δυνατοί, ενώ το 2009 ήταν εντελώς αντίθετο, για να δεις πως τα φέρνει η μοίρα. Πιστεύουμε ότι είναι 50-50 και με αυτή την αντίληψη θα πάμε στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο παιχνίδι.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X