ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κάτω τα χέρια από τον Στάθη»

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Στάθη Αλωνεύτη. Τον ποδοσφαιριστή φαίνεται να καλοβλέπουν αρκετές κυπριακές ομάδες.

Οι αντιδράσεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν άμεσες και έντονες. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου των «γαλαζοκιτρίνων» επιθυμεί και απαιτεί την παραμονή του Στάθη Αλωνεύτη στον Αρχάγγελο.

Αν υπήρχε όσκαρ ατυχίας θα πήγαινε δικαιωματικά στον Στάθη. Ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τους τραυματισμούς όλα αυτά τα χρόνια όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Πάντα έβρισκε την δύναμη και συνέχιζε. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζουν την προσφορά του Στάθη και την στάση του προς την ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλωνεύτης δέχτηκε τρείς τουλάχιστον φορές (!) μείωση αποδοχών, παρόλο που ήταν εξασφαλισμένος με συμβόλαιο. Θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει σαν ψυχρός επαγγελματίας και να μην δεχτεί καμία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του, όμως δεν το έπραξε.

Η σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον Αλωνεύτη και τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ δυνατή και πέρα για πέρα αληθινή. Δεν είναι τυχαίο που ο Στάθης είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της κερκίδας.

Οι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» πιστεύουν ότι ο Αλωνεύτης έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας, ειδικά φέτος που κατάφερε να βγάλει ολόκληρη την προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Οι Γιαννιώτας, Εφραίμ και Βάντερ αποτελούν τις πρώτες επιλογές του Κρίστιανσεν για τα φτερά όμως ο ΑΠΟΕΛ θα έχει ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα στην φετινή χρονιά, με πάρα πολλά παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Ο Αλωνεύτης μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στον προπονητή του.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση