ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απαντά σε Κίρζη

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΠΟΕΛ, απαντώντας ουσιαστικά στις καταγγελίες του Προέδρου του Απόλλωνα Νίκου Κίρζη, γύρω από την υπόθεση Άλεξ Ντα Σίλβα.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Επιθυμούμε καταρχήν να συγχαρούμε τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του Super Cup γιατί ως ομάδα έχουμε το ήθος και την αξιοπρέπεια να συγχαίρουμε τους αντιπάλους μας άμεσα για τις επιτυχίες τους. Σε αντίθεση με τον πρόεδρο του Απόλλωνα που θυμήθηκε να συγχαρεί τον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League και τα play-off του Champions League μετά από το πέρας μιας βδομάδας. Χρησιμοποιώντας το προφανώς ως "ευγενή" πρόλογο του τι θα ακολουθούσε.

Σε ότι αφορά στις καταγγελίες που εκστόμισε δημόσια ο κ. Κίρζης ότι άτομο από τον ΑΠΟΕΛ πλησίασε αθέμητα τον ποδοσφαιριστή τους, Άλεξ Ντα Σίλβα για να εξετάσει το ενδεχόμενο να μετεγγραφεί στην ομάδα μας, απαντούμε ως εξής. Προκαλούμε τον κ. Κίρζη και τον ποδοσφαιριστή να μας απαντήσουν ποιος είναι αυτός από τον ΑΠΟΕΛ που τον έχει πλησιάσει και ποια η ιδιότητα που έχει στην ομάδα μας. Αν είναι δυνατό, πρόεδρος ομάδας να βγαίνει και να κατηγορεί δημόσια αναφερόμενος σε "κάποιον" που δεν έχει όνομα αλλά ούτε και ιδιότητα. Ας καταγγείλει ο κ. Κίρζης στα αρμόδια σώματα το γεγονός παρά να πετάει λάσπη νομίζοντας ότι μπορεί να σπιλώνει το όνομα του "οποιουδήποτε ΑΠΟΕΛ" όπως ο ίδιος έχει αναφέρει δημόσια συνεχίζοντας το ανυπόστατο παραλήρημα του.

Επίσης αναμένουμε από τον κ. Κίρζη να μας αποδείξει μέσω ποιου εκπροσώπου ο κ. Ηλιάδης ζήτησε την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή από τον Απόλλωνα στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να το κάνει ή θα είναι απλά μια κατηγορία εντυπώσεων στην προσπαθεία του να καλύψει την αποτυχία του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της ομάδας του;

Και αν ο κ.Κίρζης επιθυμεί να μιλήσουμε για ηθική στο ποδόσφαιρο τότε να ξέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να το πράξει. Για όλες τις παραμέτρους απόκτησης ποδοσφαιριστών είτε μέσω Κύπρου είτε μέσω "εξωτερικού" με διαμετακομιστικούς σταθμούς...

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X