ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν πάει έτσι...

Μόνο σωματικά παρών ήταν χθες στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αλλά και ο Τόμας Κρίστιανσεν. Αρχικά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έκανε σαφές ότι δεν θα παράτασσε τους βασικούς του ποδοσφαιριστές στον χθεσινό αγώνα αφού εκτός των άλλων είχε αφήσει από την Τρίτη εκτός αποστολής τους Καρλάο και Βινίσιους χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά ο Τόμας Κρίστιανσεν αν και διατήρησε τον κορμό της άμυνας του στο μεσοαμυντική γραμμή με μοναδική αλλαγή τον Μερκή, επιθετικά την άλλαξε κατά 4/5 αφού στο αρχικό σχήμα διατήρησε μόνο τον Γιαννιώτα. Αυτό ήταν όπως φαίνεται που στοίχισε περισσότερο και στο ΑΠΟΕΛ, βλέποντας κάποιος το παιχνίδι διαπιστώνει ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν ένα πολύ ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης με μακρινές μπαλιές από πίσω προς τους εξτρέμ και τον Ντε Καμάργκο.

Ουσιαστικά ο Τόμας Κρίστιανσεν με την επιλογή αυτής της τακτικής εξουδετέρωσε από μόνος του το ίδιο του το σύστημα αφού αν και είχε δύο οργανωτικούς μέσους στο γήπεδο το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ δεν έγινε σχεδόν καθόλου από το κέντρο. Ο ΑΠΟΕΛ λειτούργησε καλύτερα μόνο μετά την είσοδο του Πιέρου Σωτηρίου στο παιχνίδια και την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 αλλά και πάλι οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη.

Στοιχείο προβληματισμού για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ήταν και η δυσλειτουργία της αμυντικής γραμμής που αν παρουσιαστεί και στον αγώνα με την Κοπεγχάγη πιθανότατα να στοιχίσει στον ΑΠΟΕΛ αφού το επίπεδο είναι σαφώς ψηλότερο και οι απαιτήσεις του αγώνα περισσότερες. Επίσης προβληματισμό προκάλεσε και η απόδοση των νέων αποκτημάτων Ντε Καμάργκο και Μπρεσάν που όσο χρόνο αγωνίστηκαν ήταν χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο Βάντερ επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά ότι αποδίδει μόνο όταν έρχεται από τον πάγκο.

Πλέον στον ΑΠΟΕΛ αφοσιώνονται και τυπικά στον αγώνα της Τρίτης όπου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια των «γαλαζοκιτρίνων» και άπαντες πρέπει να εμφανιστούν έτοιμοι γι’ αυτή την μεγάλη πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά τους αφού όπως το γνωρίζουν και οι ίδιοι καλά άλλο ομίλοι Champions League και άλλο Europa.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT