ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχουν πρόβλημα εκτός έδρας

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Η Ρόζενμποργκ παρουσιάζεται πάρα πολύ ισχυρή μέσα στην έδρα της όμως όταν αγωνίζεται μακριά από το «Lerkendal Stadion» χάνει από την δυναμικότητα της, κάτι που φαίνεται μέσα από τους αριθμούς.

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ έχει απολογισμό πέντε ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόζενμποργκ μετρά τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες στο Τσου Λου. Έχει να κερδίσει εκτός έδρας από το 2010, όταν επικράτησε της Αϊκ με 1-0 στην Στοκχόλμη.

Αυτό το αρνητικό στατιστικό της Ρόζενμποργκ δεν πρέπει να εφησυχάζει τους παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν, κάθε άλλο. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να στηριχθεί στις δικές τους δυνάμεις για να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αγωνιστούν μπροστά από το κοινό τους και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν όλους τους παράγοντες που θα έχουν με το μέρος τους. Βέβαια ο κόσμος δεν παίζει μπάλα, ούτε ο καύσωνας ούτε και οι παραδόσεις. Εάν η ομάδα δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει τότε δεν την σώζει τίποτα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X