ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καύσωνας: Πορτοκαλί συναγερμός!

Σε εξαιρετικούς ρυθμούς κινείται η προπώληση των εισιτηρίων στο ΑΠΟΕΛ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Ρόζενμποργκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε έχουν ήδη φύγει πέραν τον 4000 χιλιάδων μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα της Τρίτης και η ζήτηση συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα αλλά και το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί και 6.800 εισιτήρια διαρκείας που ισχύουν για τον αγώνα της Τρίτης, όπως και πέρσι εξάλλου, τότε μέχρι στιγμής έχουν εξασφαλισμένη θέση στο ΓΣΠ πέραν των 10.000 οπαδών.

Βέβαια επιθυμία της διοίκησης αλλά και των ποδοσφαιριστών είναι να αντικρύσουν ένα κατάμεστο ΓΣΠ με 17 χιλιάδες πορωμένους για την πρόκριση πορτοκαλί που θα σπρώξουν την ομάδα προς την νίκη-πρόκριση.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στην ήδη καυτή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην Λευκωσία αφού την μέρα του αγώνα σύμφωνα με το δελτίο καιρού η θερμοκρασία θα φτάσει στους 40 βαθμούς ενώ την ώρα του αγώνα δεν αναμένεται να πέσει κάτω από τους 30 δημιουργώντας έτσι μια αφόρητη κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και κυρίως αυτούς της Ρόζενμποργκ.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που η προπώληση ξεπεράσει τις 16.500 τότε για τους φίλους των «γαλαζοκιτρίνων» θα ανοίξει και το βόρειο πέταλο και σε αυτή την περίπτωση οι περίπου 65 οπαδοί της Ρόζενμποργκ θα φιλοξενηθούν στο πάνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση