ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι θα επιλέξει τώρα (;)

Στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Νορβηγία ο Τόμας Κριστίανσεν είχε αποφασίσει να ρίξει στην μάχη τον Γιάννη Γιαννιώτα. Απ’ ότι φάνηκε η απόφαση του ήταν σωστή, καθώς ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός δεν έδειξε ανέτοιμος.

Αντίθετα θα λέγαμε, στο καλό διάστημα των πρωταθλητών ο 23χρονος άσος ήταν από τους τους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα. Για να βάλει όμως στην ενδεκάδα τον Γιαννιώτα ο Δανός τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Εφραίμ και διατήρησε στο αρχικό σχήμα τον Βάντερ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ωστόσο ήταν ο παίκτης που πέτυχε το γκολ και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης. Ενόψει του επαναληπτικού της Τρίτης, είναι δεδομένη η παρουσία του Γιαννιώτα στην ενδεκάδα.

Το δίλλημα όμως είναι για τον δεύτερο παίκτη που θα επιλέξει στο άκρο της επίθεσης. Θα επαναφέρει τον Εφραίμ ή θα διατηρήσει τον Βάντερ; Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Εφραίμ, αλλά δεν ξέρουμε τι σκέφτεται ο Δανός τεχνικός.

Όσον αφορά τον Ντε Βισέντι, σε περίπτωση που ο Αργεντινός βρεθεί στο αρχικό σχήμα, τότε το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο ο Αρτυματάς.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X