ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυο αποχωρήσεις, μια προσθήκη

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Από τα τάξεις και το καταστατικό των οργανωμένων αποχωρούν δυο συνδέσμοι, Παλιομετόχου “Παρτιδάριος” και Λυθροδόντας.

Η ανακοίνωση:

 Μια νέα αγωνιστική χρονιά λοιπόν έχει ξεκινήσει, με τις προσδοκίες και τα όνειρά μας να είναι αστείρευτα, έτσι όπως φυσικά μας αρμόζει σαν οπαδούς του πιο θρυλικού σωματείου του νησιού. Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη με την συμπλήρωση των 90 χρόνων ζωής του ΑΠΟΕΛ και τον πήχη να ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων μας.

Το συμβούλιο του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να ηγείται του συνδέσμου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο νέο συμβούλιο έχει εισέλθει νέο αίμα το όποιο είναι έτοιμο να βοηθήσει και να στηρίξει τους μηχανισμούς του συνδέσμου για την καλύτερη λειτουργεία της εξέδρας αλλά και των εκδηλώσεων του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ.

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε και επίσημα την αποχώρηση δύο συνδέσμων, Παλιομετόχου “Παρτιδάριος” και Λυθροδόντας, από τις τάξεις και το καταστατικό μας λόγω διαφωνίας και μη συμμόρφωσης στην κοινή γραμμή τόσο του συνδέσμου, όσο και των υπόλοιπων συνδέσμων που απαρτίζουν το οργανωμένο σύνολο του ΑΠΟΕΛ. Η χρησιμοποίηση του ονόματος του ΑΠΟΕΛ για τα δύο υποστατικά εναπόκειται των ευθυνών του σωματείου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες του.

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ τον σύνδεσμο «Πορτοκαλί Ταξιαρχία» που στεγάζεται στον Στρόβολο. Ο σύνδεσμος μετρά ήδη ένα χρόνο ζωής και η συνεργασία αυτή στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ενότητας στις τάξεις των οπαδών μας αφού τα όνειρα και οι σκοποί μας είναι κοινά!

Έχουμε επισήμως ξεκινήσει τις εγγραφές μελών για την περίοδο 2016 – 2017. Το κόστος εγγραφής θα είναι στα 15 ή 20 ευρώ (αναλόγως συνδέσμου) και ο κάθε σύνδεσμος θα προσφέρει στα μέλη του ένα ξεχωριστό δώρο. Τα προνόμια που θα δοθούν στα μέλη του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικά: Αγορά εισιτήριου για εντός και εκτός έδρας αγώνας χωρίς την ανάγκη επίδειξης κάρτας Loyalty ή πολιτικής ταυτότητας. Έκπτωση σε διάφορα προϊόντα τα οποία θα κυκλοφορήσουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Η εγγραφή μελών θα βοηθήσει επίσης τον κάθε σύνδεσμο μας ξεχωριστά να επιβιώσει και να κρατηθεί ζωντανός κρατώντας την φλόγα του ΑΠΟΕΛίσμου όπου και αν βρίσκεται αυτός. Πιο κάτω αναφέρουμε τους συνδέσμους οι οποίοι υπάγονται στον Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ:

Πορτοκαλί Ταξιαρχία

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Σταυραετός

Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λάρνακας “Κίκης Ρίγας”

Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Λεμεσού

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Πάφου

Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Τηλλυρίας

Legendary Fan Club ΑΠΟΕΛ

APOEL UK Fans “ The Bulldogs”

Athens Chaos Club APOEL

Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Κρήτης

Εκ φύσεως ανώτεροι..

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT