ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίζονται πολλά εκατομμύρια

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να φύγουν από την Νορβηγία με ένα θετικό αποτέλεσμα, που μεταφράζεται σε ισοπαλία και νίκη, για να μεταφέρουν την πρόκριση στο καμίνι του ΓΣΠ.

Οι αναμετρήσεις με την Ρόζενμποργκ είναι καθοριστικότατες για την μετέπειτα πορεία των «γαλαζοκιτρίνων» στην Ευρώπη. Εάν ο ΑΠΟΕΛ προκριθεί τότε θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο του στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, μια πιθανή πρόκριση απέναντι στην Ρόζενμποργκ θα φέρει στα ταμεία αρκετά εκατομμύρια ευρώ, αφού θα εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ουσιαστικά μέσα σε δυο παιχνίδια παίζεται σχεδόν όλη η χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ, κυρίως από οικονομικής πλευράς.

Ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό ο Κρίστιανσεν

Ο Τόμας Κρίστιανσεν σκέφτεται να αλλάξει σχηματισμό και να παρατάξει την ομάδα του με δυο ανασταλτικούς μέσους. Στόχος του Δανού τεχνικού είναι να κερδηθεί η μάχη στο νευραλγικό χώρο του κέντρου και να κλείσουν όλοι οι διάδρομοι προς την εστία του ΑΠΟΕΛ. Θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα στη μεσαία γραμμή για αυτό και ο Κρίστιανσεν αναμένεται να τοποθετήσει δεύτερο παίκτη δίπλα από το Μοράις.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Γιάννης Γιαννιώτας αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα όπως και ο Ζίβκο Μιλάνοφ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Πάρντο, Αρτυματάς, Μπρεσάν και Ορλάντι.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση