ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να τους παρασύρει στο ρυθμό του

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Γιάννης Γιαννιώτας επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, αφού προηγουμένως δεν είχε καταγράψει καμία ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο βραχύσωμος Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ρόζενμποργκ.

Η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα του Ελλαδίτη μπορούν να δημιουργήσουν καίρια ρήγματα στην ασταθή άμυνα των Νορβηγών. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα με μια του κίνηση εάν βρεθεί σε καλή βραδιά.

Στον επαναληπτικό με την TNS o Κρίστιανσεν έδωσε φανέλα βασικού στον Σέρτζιο όμως την Τετάρτη θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Ζίβκο Μιλάνοφ. Ο Βούλγαρος είχε μια άριστη συνεργασία με τον Γιαννιώτα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Χωρίς υπερβολή, οι δυο τους έκαναν «παπάδες» στο δεξί άκρο.

Κάτι ανάλογο περιμένει να δει ο Τόμας Κρίστιανσεν και στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ο Γιαννιώτας βάζει αρκετή δύναμη, πάθος και τσαμπουκά στο παιχνίδι του, στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ για να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα. Ο Ελλαδίτης θα προσπαθήσει να παρασύρει τους συμπαίκτες του στον ρυθμό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X