ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσηλωμένοι στο στόχο

Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον επαναληπτικό της Τρίτης με την TNS. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ουαλίας.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την TNS όμως το 0-0 του πρώτου αγώνα δεν επιτρέπει καμία χαλάρωση. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.

Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει σε 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Η απόδοση των Βινίσιους και Βάντερ κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα.

Δεν αποκλείεται να μείνουν στον πάγκο οι δυο προαναφερθέντες και να πάρουν την θέση τους στην ενδεκάδα άλλοι ποδοσφαιριστές, με τους Αλωνεύτη και Ορλάντι να διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στο αρχικό  σχήμα.

 Στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται και ο 12ος παίκτης της ομάδας. Το ΓΣΠ αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 10 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα τους στην νίκη και στην πρόκριση.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση