ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«ΑΠΟΕΛ για Κάτσια»

Ο 32χρονος Ιταλός επιθετικός Ντανιέλε Κάτσια βρίσκεται προ της πόρτας της εξόδου από την Άσκολι και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γνωστού και αξιόπιστου Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον έμπειρο επιθετικό και την ομάδα που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας δεν κατέστη δυνατό να καρποφορήσουν και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην πορευτούν μαζί τη νέα περίοδο. Μπάρι, Μπενεβέντο και Φότζια τον «λιγουρεύονται» και, παρά τα 32 του χρόνια, παρουσιάζονται έτοιμες να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο για να τον «ψήσουν» να υπογράψει, όμως το ενδιαφέρον για το πρόσωπό του δεν περιορίζεται εντός των συνόρων της Ιταλίας.

Μία ομάδα της Αυστραλίας που δεν κατονομάζεται, καθώς επίσης και ο ΑΠΟΕΛ, αναφέρονται ως οι «μνηστήρες» για τον Κάτσια από το εξωτερικό. Η περίπτωσή του, μάλιστα, δεν είναι άγνωστη στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών, αφού δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου τον έφεραν στο στόχαστρο των «γαλαζοκιτρίνων» και πριν από δύο καλοκαίρια, όταν είχε αποχωρήσει από την Ελλάς Βερόνα. Στο τέλος, είχε καταλήξει στη Μπολόνια.

Ο Κάτσια άρχισε την καριέρα του στην Πιατσέντσα και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της χώρας του, συμπεριλαμβανομένης και της Φιορεντίνα. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 17 φορές σε 34 ματς στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει και τη φανέλα της εθνικής Νέων της Ιταλίας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT