ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρανέγκι: «Ήταν περίεργο»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Σουηδός επιθετικός Ματίας Ρανέγκι του οποίου το ΑΠΟΕΛ έδειξε πριν μία εβδομάδα έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του με αποτέλεσμα να έρθει στην Κύπρο, σε δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του εξέφρασε την περιέργειά του για τον τρόπο με τον οποίο επήλθε τελικά το ναυάγιο.

Αναλυτικά ανέφερε ότι όταν η ομάδα της Λευκωσίας έδειξε ενδιαφέρον το για την απόκτηση του η ιδέα της συμμετοχής του στην προκριματική φάση του Champions League τον ενθουσίασε.

Ωστόσο τόνισε ότι όλα έγιναν πολύ περίεργα όταν έφθασε την Κύπρο αφού όπως του αναφέρθηκε ο προπονητής άλλαξε γνώμη και θα έκανε προσπάθεια για άλλο ποδοσφαιριστή.

Καταλήγοντας χαρακτηρίζει το ναυάγιο περίεργο και αστείο αφού όπως αναφέρει ο κόσμος υπολόγιζε χωρίς να γνωρίζει τι έγινε και χωρίς ο ίδιος να είχε αποφασίσει για το μέλλον του. Επίσης τόνισε ότι κανένας από τον σύλλογο δεν του είπε ότι είναι ξοφλημένος.

Οι δηλώσεις του Σουηδού στην ιστοσελίδα www.fotbolldirekt.se:

«Ο ΑΠΟΕΛ είχε δείξει ενδιαφέρον. Μίλησα με τον Μπόσσε Άντερσον (τεχνικός διευθυντής της Τζουργκάρντεν) και ήταν της γνώμης πως ίσως δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει η ομάδα ένα ποσό που χρωστούσε στη Γουότφορντ αν πήγαινα εκεί. Εγώ σκέφτηκα ότι ήταν μια δυνατή πρόκληση η συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έτς πήγα εκεί για να μιλήσω με τον προπονητή αλλά τελικά έγιναν παράξενα πράγματα.

Όταν πήγα εκεί, ο προπονητής άλλαξε γνώμη και θέλησε να προσπαθήσει να πάρει κάποιον άλλον παίκτη. Ήταν περίεργο, δεν είχα αποφασίσει σίγουρα γιατί μου αρέσει να παίζω στη Τζουργκάρντεν. Ήταν παράξενο και αστείο. Εγώ δεν είχα πάρει απόφαση, όμως ο κόσμος άρχισε εικασίες χωρίς να γνωρίζει. Κανείς από τον σύλλογο δεν είπε ότι άλλαξαν γνώμη».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X