ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερις εκτός πλάνων

Η κλήση για την πρώτη προπόνηση

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, όπου αναφέρει τους παίκτες που κλήθηκαν για την πρώτη προπόνηση. Χωρίς τους Κύπριους διεθνείς και τον Μιλάνοφ η πρεμιέρα, ενώ Κοδίνα, Στίλιτς, Πιατκόφσκι και Αμορίν δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά:

«Με κλειστή προπόνηση την Πέμπτη (09/06) στον Αρχάγγελο θα ξεκινήσει, η προετοιμασία της ομάδας μας για την περίοδο 2016-2017.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στην πρώτη προπόνηση είναι οι Carlao, Εφραίμ, De Vincenti, Vinicius, Astiz, Morais, Mario Sergio, Vander, Pardo, Waterman και Carlitos.

Από τους νεαρούς που είναι εγγεγραμμένοι στην Λίστα Β΄ (κάτω των 21 ετών) παρόντες στην πρώτη προπόνηση θα είναι οι Ανδρέας Παρασκευά, Χρίστος Καλλής, Κυριάκος Αρετάς, Μιχάλης Χαραλάμπους, Estrella,Παπαφώτης και Ραφαήλ Αναστασίου .

Άδεια μέχρι και τις 13/06 έχουν οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Αυτοί είναι οι Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Μερκής, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Ιωάννου και Χριστοδούλου. Ο Βούλγαρος διεθνής Zhivko Milanov θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία στις 18/06.

Σε ότι αφορά στον τερματοφύλακα Jordi Codina και στους ποδοσφαιριστές Stilic, Piatkowski και Amorin έχουν ενημερωθεί για να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT