ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα «ζεστό» εξαήμερο

Διανύουμε αισίως την 3η μέρα του Ιουνίου και στον ΑΠΟΕΛ παρατηρείται μια στασιμότητα σχεδόν σε όλα τα κεφάλαια του προγραμματισμού, με εξαίρεση κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων.

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουνίου. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει προκύψει καμία μεταγραφή μέχρι στιγμής. Η διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων» προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο, τονίζοντας ότι δεν έχουν ξεφύγει από τα χρονοδιαγράμματα τους.

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού επιθετικού και αριστερού μπακ μέχρι τις 9 του μήνα. Στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» είναι να ολοκληρωθούν οι πλείστες μεταγραφικές κινήσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου.

Αρχές τις επόμενης βδομάδας αναμένεται στην Κύπρο ο Τόμας Κρίστιανσεν. Ο νέος τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Το επόμενο εξαήμερο θα είναι αρκετά «ζεστό» στον ΑΠΟΕΛ. Μέσα σε αυτό το διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του επιθετικού και του αριστερού μπακ.

Πέρα από αυτές τις δυο εκκρεμότητες, είναι πολύ πιθανόν να επισημοποιηθούν οι συμφωνίες με τους Καρλίτος και Ορλάντι.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT