ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το στοίχημα του κόουτς

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Βάντερ Βιέιρα θα ανταμώσει ξανά με τον παλιό του προπονητή, Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Βραζιλιάνος ήρθε στον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι με πολλές περγαμηνές όμως δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Η απόδοση του παρουσίασε αρκετά σκαμπανεβάσματα και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα των πρωταθλητών.

Παρ’ όλα αυτά ο Βραζιλιάνος έβαλε το δικό του λιθαράκι για την κατάκτηση του τίτλου. Δημιούργησε ένα νέο ατομικό ρεκόρ με τις 30 συμμετοχές που κατέγραψε στο πρωτάθλημα ενώ με τα έξι γκολ που πέτυχε ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ στο σκοράρισμα.

Ο Βάντερ μπορεί να είχε περισσότερες συμμετοχές (30) με τον ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τη χρονιά που βρισκόταν στην ΑΕΚ όμως κάποτε οι αριθμοί ξεγελούν. Με τον ΑΠΟΕΛ πήρε φανέλα βασικού 15 φορές στο πρωτάθλημα και κατέγραψε μόλις έξι γεμάτα 90λεπτα. Αντίθετα, με την ΑΕΚ κατέγραψε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα όμως πήρε 23 φορές φανέλα βασικού.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ περιμένουν πολύ περισσότερα από τον Βάντερ στη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπως και ο Τόμας Κρίστιανσεν. Ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει από πρώτο χέρι τον ποδοσφαιριστή και θα προσπαθήσει να τον διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT