ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ντέρμπι με γυναικόπαιδα και συνταξιούχους

Ο ΑΠΟΕΛ διευκρινίζει ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου στο αποψινό ντέρμπι

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ με την οποία ενημερώνει τον κόσμο ότι στο αποψινό παιχνίδι με την Ανόρθωση η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡO (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα του Πρωταθλήματος Cyta, ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση (Δευτέρα, 18/09/2017, 19:00, Στάδιο ΓΣΠ).

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Οι φίλαθλοι μας οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ηλικίας και φύλου, θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα δυτικά εκδοτήρια του ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα. Οι κάτοχοι διαρκείας (οποιασδήποτε κερκίδας), οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ηλικίας και φύλου, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Για τις ανάγκες αυτού του αγώνα θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους μας το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας και δεν θα υπάρχει ταξιθέτηση.

Οι είσοδοι και τα ταμεία θα ανοίξουν στις 18:00.


ΤΙΜΕΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ: €5
ΠΑΙΔΙΚΟ: €1


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
- Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
- H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την παραλαβή εισιτηρίου.
- Οι θέσεις στη Δυτική κερκίδα δεν θα τηρούνται.
- Δεν θα υπάρξει επιβράβευση με βαθμούς στο πρόγραμμα APOEL FC Loyalty/Membership Scheme.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση