ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Ο Ντουγκλάο επιστρέφει στις προπονήσεις»

«Θα έρθει ένας παίκτης που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα», τόνισε για τον αριστερό μπακ

Η Ανόρθωση ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα στο Μακάρειο. Ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλλακούτας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 αναφέρθηκε αρχικά στα προβλήματα που έχει η ομάδα:

«Είναι αρκετά τα προβλήματα και αφορούν τραυματισμούς και όχι μόνο. Να ξεκινήσω από τον Λαβόρδε που δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή για την πρεμιέρα. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν 50-50 % πιθανότητες να προλάβουν. Ο Στρουνα από την προηγουμένη εβδομάδα μπήκε σιγά, σιγά στο πρόγραμμα και από αυτή την εβδομάδα θα μπει κανονικά. Ο Πράνιτς θέλει ακόμη λίγο χρόνο ακόμα. Για τον Ντούρις και τον Σισε. Ο πρώτος έχει ένα κτυπήματα και σήμερα θα αξιολογηθεί η κατάσταση του. Ο Σίσε στραβοπάτησε και δεν έχει κάτι το σοβαρό».

Για τον προβληματισμό που έβγαλε το φιλικό με την ΑΕΛ: «Δεν μου αρέσει και δεν το έκανα ποτέ από την μέρα που βρίσκομαι σε αυτό το πόστο, να σχολιάζω τα φιλικά, γιατί πολύ απλά είναι φιλικά και οι προπονητές κάνουν τις δοκιμές τους. Το σημαντικό και το ουσιαστικό είναι η ομάδα να είναι έτοιμη την πρεμιέρα».

Για τον Ντουγκλάο: «Υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρήθηκε με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας. Η απόφαση της διοίκησης είναι να επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες»

Ένα είναι διαθέσιμος με την Δόξα: «Το πιθανότερο είναι πώς ναι»
Για την απόκτηση του αριστερού μπακ: «Η προσπάθεια είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης ο οποίος θα έρθει και θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, μέσα στα οικονομικά μας δεδομένα. Εξετάζονται κάποιοι παίκτες, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις τους, μπορεί και στην μισή τιμή διότι δεν βρήκαν ομάδα. Άρα, περιμένουμε και όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε».

Πότε υπολογίζουν να κλείσει αυτό το θέμα: «Υπάρχει ακόμη ένα δεκαήμερο, μέχρι τότε έχουμε χρόνο».

Για τα εισιτήρια διάρκειας: «Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 3300 εισιτήρια διαρκείας. Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες μέρες θα έρθουν κι άλλοι φίλοι της ομάδας και θα εξασφαλίσουν την κάρτα τους».

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X