ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πηλακούτας: «Προτεραιότητα το θέμα Ρόνι Λέβι» (ηχητικό)

Οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας για την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και την θετική πορεία…Ευρώπης που ακολουθεί η ομάδα της Αμμοχώστου. Τόνισε ότι προτεραιότητα ανανέωσης συνεργασίας έχει αυτές τις μέρες το θέμα του προπονητή και αργότερα θα ακολουθήσουν εξελίξεις με τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Για την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ: «Αυτό που μας απασχολούσε πριν από το παιχνίδι είναι κατά ποσά θα μας επηρεάσει η κούραση. Όπως φάνηκε ότι έκανε εμφανή τα σημάδια της. Εκεί που βρήκε η ΑΕΛ τα πατήματα, όσο περνούσε ο χρόνος ήμασταν κάπως καλύτεροι και πετύχαμε ένα γκολ. Δώσαμε περισσότερες μάχες και χτυπήσαμε μετρά από στατική φάση και κλειδώσαμε σημαντική νίκη που μας διατηρεί σε τροχιά Ευρωπαϊκής εξόδου. Δεν την έχουμε πάρει αλλά, είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την διακοπή του Πρωταθλήματος: «Είναι ευεργετική, ίσως υπάρχει ακόμα μια διακοπή για το Πάσχα. Ουσιαστικά τόσο μεγάλη διακοπή έρχεται στο καλύτερο στάδιο για εμάς. Έχουμε την κούραση, τους τραυματισμούς και η διακοπή είναι ευεργετική διότι μέσα από αυτή θα μπορέσουν να επιστρέψουν οι τραυματίες. Αγωνιζόμαστε ξανά την 1η Απρίλιου στο ΓΣΠ με όλους τους παίκτες μας, πλην του Γκάντζιεφ που έχει κάρτες. Είναι πιθανόν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που ήταν τραυματίες να επιστρέψουν όλοι».

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό της ομάδας: «Θα μπορούσε να ήταν καλύτερος απολογισμός. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τι έγινε στο παρελθόν. Πήραμε σημαντικές νίκες, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις την ΑΕΛ πρέπει να δοθούν σημαντικές νίκες καταφέραμε να κερδίσουμε την κούραση και να διατηρηθούμε στην 4η θέση».

Για το θέμα ανανέωσης με τον προπονητή και τους παίκτες: «Είναι η ευκαιρία μας να ασχοληθούμε κάπως με αυτά. Υπάρχει μια ηρεμία, περισσότερος χρόνος. Θα γίνει η καθιερωμένη συνάντηση Συμβουλίου που θα οριστεί μέρα συνάντησης με Ρόνι Λέβι και στόχος είναι να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Η διοίκηση εξέφρασε την ικανοποίηση που υπάρχει για τη δουλειά του προπονητή. Αλλά και ο ίδιος είναι δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο. Προτεραιότητα έχει το θέμα του προπονητή και θα πάρουν σειρά και οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X