ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πηλακούτας: «Οπωσδήποτε νίκη με Ένωση» (ηχητικό)

Τα νεότερα από το «Αντώνης Καράς»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες μέρες του Στρέπελ στο «Αντώνης Καράς»: «Πάντοτε όταν υπάρχει κάτι καινούριο έρχονται και διάφορες αλλαγές, τόσο σε θέμα ψυχολογίας όσο και στις προπονήσεις. Είναι λογικό και επόμενο να υπάρχει μια διαφορετική φιλοσοφία. Ο προπονητής έχει ρίξει το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Είναι ένα κομμάτι το οποίο θέλει να βελτιώσει ο προπονητής όπως και τη σταθερότητα που θέλει να έχει η ομάδα στα παιχνίδια. »

Για το πρόγραμμα προπονήσεων: «Σήμερα και αύριο υπάρχουν διπλές προπονήσεις. Από τη μέρα που βρέθηκε στο νησί μας ο κ. Στρέπελ, πλην της Κυριακής, όλες τις υπόλοιπες μέρες έγιναν προπονήσεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή».

Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με την Ένωση. Πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύει ο προπονητής. Αν και δεν έχει την πίστωση του χρόνου, πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτές τις μέρες που έχει στη διάθεση του, έτσι ώστε να δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες του».

Για την ποιότητα του ρόστερ: «Πρέπει να συνεχίσει να έχει ψηλές απαιτήσεις από την ομάδα ο κόσμος. Έγιναν αρκετά καλές προσθήκες. Πρέπει να βγαίνει μια εικόνα στο γήπεδο που να αντικατοπτρίζει την ποιότητα του ρόστερ».ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X